WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Tuesday, February 9, 2010

My busy days..

Salam...
dah bape hari tak update blog.. hari2 pun tgk blog. baru jerk click 'new post' teringat pulak dekat assigment. So ambik notes baca and try buat assigment. Sekarang baru ada masa nak up date my beloved blog ni.. :)
Last Saturday and Sunday aku tak balik Serdang, coz ada class. Tak tau la bila baru boleh balik ke Serdang Hill... Kt kelas semua okey, kwn2 okey.. tutor okay.. cuma aku nak kena byk baca buku and rajin pergi library. :)
Sekarang ni aku dh jarang balik rumah lewat sgt. Paling lewat pun pukul 8mlm. Balik umah, rest jap, terus la mengadap laptop or mengadap notes... study study.. Walaupun ada lagi subject yang still aku blurr2 uhukss, but cuba la slow2.. al maklum la..dah lama tak jd student.. ehehe..
On 5-7 March aku ada Mid Term.. Erm kena byk study, baca buku lorr...Go Neddy.. Go...uhuuhu..on April kena hantar assigment and Final..
Lepas tu nk plan ngn family nak g holiday... :) Yippieee...

3 comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here