WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Friday, December 25, 2009

Congaratulation to my Niece Along Tasha











Her beloved Mr. Piano..

CONGRATULATION!!!!!!

Congratulation to my niece Natasha Alia for ur PMR result...
8A's is in your hand Dear!!!
Your really deserved it DEAR...!!
I'm very proud of u ...

Sunday, December 20, 2009

Update...update blog...!!!!

Last week segala kesibukan ku berakhir pada hari selasa, setelah projek2 yg aku handle tamat dengan rasmi nya pada hari selasa lepas 15 Dec 2009...
Uh...sgt lega okeh...

Sepanjang handle that projek mmg i've no time with my family n my friend..
Sekarang, masanya utk aku tebus balik semuanya..

Last weekend,
aku pergi beriadah di Taman Bukit Jalil bersama
my sis, n nieces..
Best sgt jogging kt sana..
Actly dh hampir setahun aku tak jogging..




with my nieces..auntie n nieces..


Okey la, hope
nanti ada masa lagi utk aku ber'jogging' nt
tak guna badan kurus, tp tak sihat..
ehehe..
ermm.. okey la..
byeee.
selamat berhujung minggu.

Thursday, December 17, 2009

oh My uncle..

Hai all.
Last Monday, aku sekeluarga dikejutkan dengan satu berita yg tak kami sangka.
My uncle di Terengganu diserang strok..
actly i pun dh lama tak jumpa dgn Ayah Chik..
Mula2 rasa sgt2 frust sebab tak dapat visit ayah chik,
sbb i juz planning balik kg on 29/12 with
my sista.
But
bila my cousin bgtau yang my ayah chik akan di transfer ke hospital Tawakal, KL
oh,
i rs sgt2 lega n happy.. coz we all kt KL blh jumpa dgn ayah chik nanti.
Thankfull Allah,
memudahkan kami berjumpa dgn ayah chik.
Td lepas balik dari office
i n my sisters n niece terus visit ayah chik..
Ermm
tgk je ayah chik rs nk peluk terus.
.Sebak.
sgt rindu nk tgk ayah chik senyum..
coz ayah chik mmg seorg yg sgt suka tersenyum...
sama mcm my papa jgk..
Ayah chik adalah adik kepada my papa..
Td masa kt hospital ayah chik citer pasal dia dgn papa..
sedih sgt..
teresak2 aku nangis kt hospital.
Ayah chik n my siss pun sama nangis..
Ktorg jarang dpt jumpa coz ayah chik stay at Kuala Terengganu.
But walau pun jarang jumpa,
we all mmg close..
with my cousin.. :)
Apapun, tolong doakan my ayah chik get well soon..
Ayah chik, we love u sooo much...

Saturday, December 12, 2009

Happy Birthday to my nieces.....

Happy birthday to my nieces...
Eeka (11 Dec)
&
Along Aina (14 Dec)



Along aina

eeka wif me

Eeka..






Friday, December 4, 2009

diri ini hari ini dan semalam....

Haiiiiii olss..
dlm 2-3 hari ni sibuk sgt aku dok cari baju yg sesuai utk di jadikan baju pengapit.
Actly aku mmg ada keje nk kena buat diz weekend, but disebabkan special request my cousin ni, terpaksa la gak aku ketepikan keje2 tu...
Okeh,
Hari ni pagi2 lagi dah keluar pergi ke ampang park
utk visi mencari baju cantek berwarna gold.
sgt2 susah okeh nk dptkan baju yg sesuai ngn aku..
sume saiz besar2..
but finally aku jumpa gak baju yg okey larrrr..
tak berapa puas hati sgt,
but aku terpaksa gak ambik coz mmg dh takde da baju yg warna gold n padan dgn badan aku nih...
Itu pun aku terpaksa lagi alter baju tu..
ermm but takpe la..
layannnn jerk.
ptg ni kul 5 nk g ambik baju tu..hope ianya cantek la dgn diri ini.
Actly aku nk kebaya or baju kurung moden,
but
satu AMpang Park tu aku cari..
TAK ADA
okeh.!
sangat2 la GERAM!!!!!
takde kaler la, takde saiz larr..
okeh2..
td call mama,
cakap ngn mama...
"mama, esok wann jd pengapil Ilah(my cousin)"
my mama jawab" bagus la, nanti blh cepat2 kawen"
hahahaha...apelah mama nih..
ermm lambat sikit la kot mama..hehehe..

Tuesday, December 1, 2009



Hari ni still dilanda Flu...
setelah beberapa hari 'diserang'..


Hari ni minum air byk2.. take Vit C..
hope lepas ni okey la..
asyik dok sok sek sok sek..
Nak attend meeting pun susah.


Erm semalam kena hujan..
mybe becoz of dat la jugak flu ni tak abes2 lagi.


Erm office aku yg wangi semerbak ni pun
tak dapat aku nikmati..hehehe.
uh.!
Hari ni, pepagi lagi dh lapar..
Tapi sampai skrg pun aku tak makan2 lagi..
Kejap lagi nk pergi
beli KFC la kt depan office nih.
Macam dh naik muak nk makan masakan Mamak.
Kedai melayu kt depan office ni awal2 dh abes lauk..
huhuhu...
So, jawapan dia, hari ni perut aku akan diisi samada
pizza hut or KFC lar..
Kedai lain ada,
tp agak jauh la utk aku yg takde transport ni nak pegi.
Okey la,
bubye..
Lot'sss of luv,
Miss Neddy
(^___^)

WHO VIEW ME.....

get this widget here