WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Tuesday, August 26, 2008

Today is My Birthday...

HAPPY BIRTHDAY TO ME....
wan nadia hanum
1994 ~ 10 yrs old ~
with A.Faris & Adeq ct Nadya

TODAY

Today is 26 Aug

I like today.

Today, today I like today.

No other day's quite like today,

Not tomorrow or yesterday.

I like today In every way.

Today, today, Today,

My birthday!


langkawi

HOLIDAY TO LANGKAWI - 15 ~ 18 September 2008

Day 1 ~ 15/8/08
KLIA ~ Langkawi airport ...6.00pm - Ms Nadia ~Natasha ~ Najwa ~ Hanis Syafikah ~ Sis Nor & A.Lie
Check in @ Bayu Resort ~ Malam ~ Dinner ~ Shopping ~ Sleep





with Bi Najwa baru sampai kt Langkawi airport







With Eika








Ms Nadia










With Along Tasha







Day 2 ~ 16/08/08

Check out from Bayu Resort ~ Breakfast ~ Check in @ Berjaya Beach & Spa Resort, Langkawi ~ Shopping @ Beras Terbakar - Idaman Suri ~ mandi manda kt pantai & swimming pool with eika, along, Bi, Knor n A.lie.




Day 3 ~ 16/08/08

Breakfast ~ G kt Makam Mahsuri ~ Shopping sampai penat..huhuhu...
Nasib baik cuaca kt Langkawi time tu tak panas sgt...ermm blh la shopping dengan amannya..:D
Lepas shopping, dinner....pastu ktorg berkurung dlm bilik tgk badminton olimpik Lee Chong Wei vs Lin Dan......MALAYSIA BOLEH........







Day 4 ~ 18/08/08
Bangun pagi g mandi pantai n swimming pool...time ktorg g ni tak ramai malaysian ppl yg stay kt Berjaya Beach & Spa Resort ni..best sgt, mcm private beach lak..:D ~~ lepas mandi manda dgn amannya, ktorg check out..then Abg Aziz Desa ajak ktorg mkn kt restorant dia, so ktorg terus brunch kt Aziz Desa Restaurant...Thanx to Abg Aziz... ~~ Lepas mkn2, ktorg g shopping for the last time..ahaks...time ni baru sedar yg ktorg dh terlebih shopping...ermmm so, terpaksa la susun brg tul2....~ Dataran Lang~ Look out point~~ Dinner, pastu terus g kt Langkawi airport......sampai KL pukul 12++....












































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Wednesday, August 20, 2008

~ Dinner with him @ Nailis Restaurant ~

14 Ogos hari tu aku banje En Khairul dinner sempena birthday dia @ Nailis Place Restaurant...ermm tempat ni salah satu our fav restaurant...lagi pun, after 14hb tu ktorg juz akan jumpa on 22nd aug jerk.. coz dia bz keje, n aku bz with my holiday n work..skrg ni dah jarang blh jumpa coz dia teramat bz...klu tak, ari2 jumpa...tp baguz gak, bosan gak ari2 jumpa..

HAPPY BIRTHDAY TO EN KHAIRUL

Friday, August 15, 2008

Langkawi island


Now aku kt umah sis nor, kul 4.30ptg nanti bertolak ke KLIA untuk ke Langkawi island with family...hari ni aku still selsema..hope tak mengganggu Holiday ke Langkawi..ermm actly hari ni aku cuti :D hope tak de prob kt ofis..to kak ti, caiyo'2 siap kan RPK..nanti dya blk on tuesday, dya siap kan k...k la, adios KL..
Kat bwh ni ada beberapa pict with ika, along tasha n bi n sis nor @ home taman bukit serdang..saje je nk letak pict2 ni..

with along tasha

with ieka

ieka with her friend

with bi najwa

with kak nor

Wednesday, August 13, 2008

Fikiran ku di ketuk...lalala...




Upssss... jgn salah sangka lak ngn Title kt atas tu....bkn ada sape2 or apa2 yg ketuk pun...cuma lagu ni jerk yg dok dalam otak ni...
Actly ni lagu CENTA ktorg...hiks hiks...ermm memula kwn dulu, asal msk je kete, sure dia on lagu ni...sampai tak tau nk ckp pe lagi dah..al- maklum la..tgh angau...g pun, time tu still dlm proses mengayat n memujuk...dari dia tak minat malay song, (dak jepun la kata kan...:P) sampai la lagu ni jadi fav dia....lastly dapat gak dia miliki diri ini...insyAllah...ermmm....doa2 kan la ktorg k..





Semoga Abadi (MISHA OMAR)
Kau datang bagaikan mimpi
Kau hadir daku sedari
Sekian lama kunanti
Kau di sini
Mungkin kehendak Ilahi
Segalanya kujalani
Biar lelap tidurmu
Dipelukku
Cinta ini
Kupersembahkan
Setulus hati kasih
Kepadamu
Seandainya engkau mengerti
Hanya kau kumiliki
Dalam hidupku
Kasih sayang ini
Semoga abadi

Kan kubawa sampai akhir nanti













Bila mendung tiba..kuikui...

Hehehe...erkk...nape gelak.???..ermm...sje jerk la...actly hari ni Kak Ti merangkap ofismate ku n merangkap neighbour ku n merangkap kakak ku, ter'bad mood' harini...huhuhu...(i tulis ni with her permision k..) dari pagi lagi Kak ti dok membebel2..hehe..klakar gaks tgk dia sesekali membebel, sampai i tersenyum sesorang kt bilik boss....dah la i semput hari ni, di tambah lak ngn Kak ti yg asyik membebel even, juz bout small thing pun dia blh membebel sampai aku kena cover line depan boss..(hehe..bos merangkap bakal mentua larr....) tp dat time aku dah blh agak sbnrnya nape..kuikuikui....tp aku wat dunno jerk...faham2 jerk la ek....klu tak phm wat tak tau jer la...ok, dipendekkan cerita, bila i blk dari Low Yat td, dia sengih jerk kt i...aik, pulakkkk...td dok membebel n bad mood, tetiba ceria semacam jerk....ermmm ni mmg sah la ni...tk pe la Kak ti, Cik Nadia dh faham...hikhikhik..(buroknye gelak)...

Ermmm...actly Kak Ti or Nama sebenar Nurul IzaTI...(wah...siap full name tu)...selain dia my ofismate,neighbour n my sis, dia jgk senior i kt Secondary school dulu...so ktorg mmg dh kenal lama la..dats Y la kerapatan n ke'close'an ktorg ni mmg tak dapat disangkal2 lagi...:D klu nak tau, sejak i umur 23thn diz person la yg paling byk tau my secrets recipe...( aiks, ..i warning nih, jgn sibok nk korek rahsia lak ngn Cik Nurul Izati ni nanti) pe pun, dia mmg penyimpan secrets n mohor2 besar yg sukses..memang i dah iktiraf dia...:D ( ermm sejak bila lak i ada kuasa nk iktiraf ni eks) Skrg ktorg dtg keje sama2, blk keje sama2, gelak sama2, nangis pun sama2...al- maklum la...my bestfriends yg lain2 sume dok jauh2 n bz, so yg ni sorg jerk la yg i blh harap kan..My sis n My syg pun semakin BZ skrg ni....So Kak ti, jgn badmood2 lagi k...senyum sokmo k..:) Nanti klu rasa nk membebel cam td lagi, Kak Ti nyanyi lagu kt bawah ni ek :D peace Kak Ti...lap u so da very much lorr...

"Senyum seindah suria..yang membawa cahya...senyum la dari hati mu dunia mu berseri...senyum umpama titian dalam kehidupan, kau tersenyum ku tersenyum kemesraan menguntum...senyum..kepada semua..senyumanmu amat lah berharga, senyum kepada membahagiakan...dengan senyuman terjalinlah ikatan........"
(dah lama tk dgr lagu ni kan.......)

blue morning...morning blue...




Semalam kak ti (my ofismate & my neighbour) tdo kt umah ku..:D borak2 sembang2 chitchat2 GOSIP2..ermm sampai la pukul 1.45pg...



PAGI NI... bgn dgn rasa yg tersangat lah malas..hadoiii bdn panas lagi larr...what to do? itula, degil sgt tak nak makan ubat....ermm kena gak bgn n g keje... Hari ni terasa nk makan Roti n jem strawbery utk breakfast..ermm..tetiba lak angin rajin dalam diri ku ini....tapi TEKAK ni still tak leh nk terima makanan n deria rasa langsung tak de...means, aku tak rasa apa2 taste bila mkn roti tu tadi...its ok la..again, 'what to do' juz accept it....ala, bkn selalu mcm ni kan.....org kata sakit ni penghapus dosa2 kecil and diz not a big problem to me...dan......sbnrnya dah berapa hari perut aku ni tak terima makanan rujinya...tak pe lah, slim skit :P kui..kui....tp sumthing yg aku tak tahan bila FLU melanda diri ini adlh, aku akan di landa lelah......(sama mcm my suwett niece aka adik) Even tak teruk sgt, but cukup buat aku terganggu n tersiksa zahir n batin ....then, of cos la, bila aku dok sok sek sok sek nih, buat aku lambat settle kan job yg ada nih.....but, Thanxful, coz lately ni aku tak bz sgt...
K la, nk low yat ngn boss jap :)
To all, doakan kesihatan ku ini bertambah ok k...tQ....luv u all...bubbye...

Tuesday, August 12, 2008

BEAUTY BLUE CRAZY DAY.......


eRMmmm sAje je wAt tiTle tu...acTly hAri ni SuHU bAdAn ku terAsA aMat PaNaSsss... since yesterday laGI...OMG..tak tahan tul lar...@ office, juz settle kan jOB yg mana larat jerk...TerlALu peNaT utk MeNgadaP PC nih...HarI ni seLseMa puN bLoM oK .... NaSiB BaiK leR jOb Kt OpIS tAK bYk cM bIAsA..BosS pUn MaSuK Jap JeRK....
CiK AngGerEk puN stIlL OuStAtIon @ Sg PeTANi...berTamBahLa KebOsanAN ku...My LOvE One PuN TaKdE gAKs...Nk Gi SHoPpIng pUn tAk LaRat....nAk sMilE puN tAk LaRAt ni...i NEed ais..RaSa Nk BerEndaM dlM aIs JerK nih....ZZZZ......
HuH!!! iJuZZ WanT To SMilE LikE dIZz......

MiSS AnggErek + Miss Nadia

WHO VIEW ME.....

get this widget here