WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Friday, March 30, 2012

BERTUNGKUS LUMUS


30 March 2012
Apa yang penting...kerjaaasama..

Hari ni pagi2 lagi my office 'diserang' oleh mereka....
Mereka sangat rajin dan komited utk siapkan semua tu..
Hope dapat balik rumah before 10 pm.

Meja .. kerusi sume kena ketepikan sebab semua org nak duduk dalam satu kelas..
Suka hati u all la, asalkan semua kerja siap..

My Tourist Guide Students..


Caiyo' guys..

L.O.V.E


March 2012


30 March 2012
Friday

Peace friday morning. May Allah swt bless all of us. Amin. ♥


L.O.V.E

Thursday, March 29, 2012

Greatest thing...

Yeahhh!!! It's right..

L.O.V.E

i can do it...i can do it...i can do it.!!!
InsyaAllah..


Neddy.. you can do it...!!!
InsyaAllah.


My new staff. *Nabihah yang comel*


20 Feb 2012
Bermula pengalaman dan suasana baru

My new staff Cik Nabihah ni mula masuk keje kt company ni bermula pada 20 Feb 2012.
*skrg baru nak update* Cik Nabihah ni mude remaje lagi...Dia sgt comel dan sangat senang utk diberi arahan dan menerima arahan.. Walaupun status jawatan buat masa skrg ni adalah temporary, but saya personally amat berharap dia dapat bertukar status kepada permenant suatu hari nanti. *Budak bijak..tak puas nk belajar lagi...* InsyaAllah jika ada rezeki dia akan sambung belajar pada bulan Okt nanti...



Ini lah Cik Nabihah yg comel tu..

Staf saya yang nakal dan baik hati..

L.O.V.E

Tuesday, March 27, 2012

Green Day & Love


17 March 2012
Memori Tercipta

Majlis kesyukuran perkahwinan my nephew diadakan dalam suasana yg sangat meriah dan penuh makna. Almost all the family members dapat bersama-sama meraikan majlis tersebut.
Sweet memories... Our happy moment
L.O.V.E

The Bride n Groom
L.O.V.E

The Groom's parent
(my sis & bro)

Sis & Bro
(Happy Moment)

Papa with the heroes

Sis La with the Girls n Bride..

Family
L.O.V.E

With my Mama
L.O.V.E

With my Papa
L.O.V.E

With sisters n Niece

With sister, nieces n nephew

My FAV picture - Green Day

Preparation
Hiasan Meja Makan

With Sis Nor and Niece (Fifie)

Siblings n mom
(nephew n niece)

Kumpulan Marhaban
(Kg Wakaf Sena)

My nephew n wife

yeah! it's me
^_^


The girls

Sister and nieces

With my cutest baby Aisya Balqis
luv..luv..Luv

Selamat Pengantin Baru
Fahmi & Aina
L.O.V.E

WHO VIEW ME.....

get this widget here