WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Thursday, March 29, 2012

My new staff. *Nabihah yang comel*


20 Feb 2012
Bermula pengalaman dan suasana baru

My new staff Cik Nabihah ni mula masuk keje kt company ni bermula pada 20 Feb 2012.
*skrg baru nak update* Cik Nabihah ni mude remaje lagi...Dia sgt comel dan sangat senang utk diberi arahan dan menerima arahan.. Walaupun status jawatan buat masa skrg ni adalah temporary, but saya personally amat berharap dia dapat bertukar status kepada permenant suatu hari nanti. *Budak bijak..tak puas nk belajar lagi...* InsyaAllah jika ada rezeki dia akan sambung belajar pada bulan Okt nanti...



Ini lah Cik Nabihah yg comel tu..

Staf saya yang nakal dan baik hati..

L.O.V.E

No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here