WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Friday, January 11, 2013

New Year Gift 2013

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum....

Hari ni hari ke sebelas di tahun two thousand thirtheen.... Alhamdulillah.

Tadi Yeen datang office bawa pizza hut and tiba-tiba dia cakap 'Dya, nah ni gift untuk new year 2O13..'

respon saya mula-mula "Huhh!!???" and "Yeayyy"...

apa yang best adalah.... buku ini sangat best untuk dibaca!! 

TAJUK BUKU : LIFE...The Reader's Digest VERSION

Tengok tajuk pun macam dah tak sabar-sabar nak baca ni. Yeen cakap 'nanti dya boleh baca sebelum tido' owh Yeen, kalau buku macam ni, bukan sebelum tido je, dalam tren or masa tengah jem pun boleh baca ni...heeee...


Great Advice, Simply Put...


TQ sooo much Yeen
LOVE




Ika Riana..Yeen n me.

You are my best friend, my shoulder to cry on and my sister
LOVE


"The healthiest response to life is joy" - Deepak Chopra

"Life is meant to be lived" - Eleanor Roosevelt


3 comments:

Anonymous said...

I am really insρired with уour writing ѕκillѕ
as well as wіth the laуout for your blоg.
Is that thіs а раiԁ subјесt matter or
diԁ yоu moԁіfy it youгself?

Аnyway staу up the excellent qualіty writing, it's rare to see a great blog like this one nowadays..
Also see my web page :: work at home

M.Zul said...

kalo zul, masa nak baca tu, msti tertido...hehe..anyway, selamat membaca..

Miss Neddy said...

Hehehe. Zul, best baca buku ni... it's all about LIFE.

WHO VIEW ME.....

get this widget here