WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, September 9, 2009

09.09.09

Hari ni tiba-tiba rs rindu sgt kt my niece n my nephew..

Kt office keje bertimbun2 mcm takkan habis.. Aku rs mcm dh buat byk keje, tp bila tengok balik, rupanya ada byk lagi tak settle... 'keje' oh 'kerja' bila mau settle. huhuhu
Hope semua important job settle b4 aku berangkat pulang ke kg nanti.
Nanti hati tak tenang nak berhari raya...

Next thursday aku balik kg dgn my sis Anggerek, niece Along Aina n my Nephew Bro Faris. Sgt2 tak sabar mau jumpa semua family members, especially papa, sis rose n fifi.. mama baru jumpa last month. sgt rindu kan papa.. Hope papa sihat2 aja. :)

Byk jemputan berbuka tak dapat aku pergi sebab busy.. Tahun ni mungkin tak sempat nk buka puasa dgn family kt KL n kwn2 aku.. last year ada jgk la masa utk aku buka puasa dgn kwn2 baik aku. Sorry sgt2 tau sume.. huks huks..

Raya nanti byk jemputan kawen my friends..
Aku akan sedaya upaya pergi mana yg sempat okeh.. kalau tak sempat tu jgn la marah2 k..
Sepanjang taun ni, byk gler jemputan kwen dari kwn2, tp satu pun aku tak pergi.
Bukan tak nak pergi my dear friend, tp mmg ssh nk tinggal keje. Hope next year aku tak sebusy nih...

upps hari ni 090909... very nice date... tahun depan 101010.. hope something meaningful happen on that date.. :)

ok la, selamat berpuasa. sampai jumpa lagi...

luv u all.

WHO VIEW ME.....

get this widget here