WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, September 2, 2009

Hari ni buka puasa kt tempat keje...
Rindu nak blk kg..
Hope blh blk kg awal.. tak kira la byk keje ke tak nanti..

Baju raya dah ada sepasang. Itu pun my sis yg sponsor. Kalau tak de g baju raya
Igt nk g beli sepasang lagi, itu pun kalau sempat la.
Kalau tak, pakai je la mana yg ada.. Ermm tapi mesti tak best kan.

Puasa kali ni rasa macam ada kekurangan.
Tak tau nape. Mybe sebab tak byk masa blh spend dgn famili kot..

Erm dh tak tau nak tulis apa kt blog nih. Byk benda nk share sbnrnya, tp tak tau mana nk mula.

K la, to all. selamat berpuasa. (^_~)

2 comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here