WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Monday, May 19, 2008

HAPPY TIME WITH MY FAMILY

Hai....

Last two days pergi DESA WATER PARK with my sis anggerek, my nieces along n adik ct n my fiancee mr khairul...
Ktorg keluar rumah dlm pkul 9.30...abg ambik ktorg dekat LRT Bukit Jalil. Our 1st destination is, PERODUA PJ...anggerek have to settle urusan utk 1st car dia...MYvi...nampak nya, raya thn depan blh lah sama2 convoi myVi kan...


About 12.00pm,selesai urusan di PERODUA. then ktorg terus bertolak ke destinasi seterusnya iaitu DESA WATER PARK...


Sampai je DESA WATER PARK, kitorg posing2 dulu lar...pastu terus change baju..aktivit pertama main Slide, even tak thrill, but still menyeronokkan.
..paling best bila tgk along n anggerek xcited semacam jerk nak naik slide tu....lepas tu ktorg g main kt shock wave, laluan arus n jacuzi...paling best dekat shock wave n jacuzi,coz my niece adik n my fiance dgn sabarnya ajar aku n anggerek bljar berenang, maklum la, mmg tak penah cuba berenang pun bz diz...but anggerek mmg aku tabik ar, dia cpat belajar, aku ni yg terkapai2 lagi,,sbb rs tercabar ngn dia la aku try gak berenang..ermm but at last aku blh berenang gak lar...itu pun slps beberapa kali t'telan air kt jacuzi tu...haiyoo..nasib baik lar dorg sume sabar tunggu aku blajar berenang..expecially my niece adik abg:) thanx to both of u...

Dekat shock wave, mmg best sgt2...adik and abg jd safeguard ktorg:) tp adik la yg banyak kali tlg kita org tiap kali ktorg 'hanyut'...tq2...mmg b
est la...plg best bila sume sporting....sakit gak kena pukulan ombak kt shock wave tu....

Ktorg bertolak blk dlm pukul 4.00p...sblm tu ktrg pergi mkn dulu...anggerek belanja ktorg...thanx to anggerek....

Abg singgah kt rumah dulu jumpa kak La n A.In...ni 1st time abg jumpa future sis in law yg kedua dia....tp tak sempat nk borak2 sgt la..tak pe la, nxtime ktorg pegi bercuti kt kuantan pulak k...:)

Mlm tu mmg penat sgt2...tgk Konser AF adik ct, ya along, kak La, A.in, kak jue n aiman...saat2 mcm ni sll aku nanti kan....mlm Stanly terkeluar...even tak best mcm AF musim2 yg lain, tp TOi n Nubhan mmg nampak sgt improve...

Ermmm hari tu adalah antara hari2 yg best sgt....seharian bersama insan2 yg aku syg....thanx to all....luv u all
Tkvm to abg coz luang kan masa dgn ktorg, even dya tau abg sbnrnya bz on dat day tu....abg jgn risau k, proposal tu nt dya tolong2 gak ek.Luv u dear...

kt bwh ni ada pict2 ktorg SEHARI BERSAMA @ DESA WATER PARK

dlm lift baru nk kuar

we @ perodua

we in perodua nautica

me with abg, along n adik

with my dear

abg,anggerek,adik ct n along

nadia n anggerek
all my lurve.....

No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here