WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, May 28, 2008

sahabat..........

Hari ni tetiba teringat sgt2 kt member2 kt SMTTM...


xpecially my bestfriend atie....:D

Khuza, Zatil n Nadia

Kadang ada jugak rasa nak hang out ngn member2 skool lama, tp masing2 dah bz dgn hal masing2...ada yg dah kawen..bz dgn keje..tinggal jauh..tapi nasib baik jugak ada gak la member SMTTM dulu2 yg rajin contact2 aku walaupun bz...erm xpecially Kudin:D..thanx lot to u Din...tp since dah ada tunang ni, kita macam dah jarang sgt hang out 2gether kan Din...special thanx to Din, sbb byk gak la dia tolong aku sepanjang aku dok kt KL ni...untung sape jadi kwn Din ni tau...(promote ckit Din..wink..wink:D) dulu mase kt skool tak penah tegur or cakap pun ngn Din ni, tp sejak reunion ari tu, tetiba lak kita org leh jadi kwn baik sampai skrg....

No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here