WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Tuesday, May 6, 2008

This Morning........









This morning bgn lambat ckit.....Hari ni rasa cam nk pakai gelang kristal, masa tgh cari gelang tu dalam almari, tetiba jumpa byk sgt aksesori yg dah lama aku tak pakai and maybe ada jgk yg tak pernah aku pakai lg.....




..ini antara gelang yg paling aku syg, coz kebayakannya permberian kwn2, sis n mama....



Ni pulak separuh dari rantai2 yg ada....b4 this tak perasan plk byk rantai yg aku ada...Ada antaranya present from my fiancee...thanx dear:)...tp rs nya aku asyik pakai rantai yg sama jerk...ermmm nape ek??? actually aku dah hampir terlupa, ada aksesori rantai yg byk lagi dalam simpanan aku :) Sbnr nya aku ni pantang ckit nampak rantai, sure aku beli...tak kira la lepas tu aku pakai ke tak....tp so far, semua rantai yg dibeli aku dah pakai....:) ..im lovin it..


Handbags ni pulak, akn digunakan mengikut acara or tempat yg akan aku pergi...d
ats Y la i need more handbags...rasanya, tak cukup lagi handbag ni.. nk kena tambah lagi ni...








Ermm bear ni pulak hadiah from my fiancee...sempena valentines day hari tu...:)
Hari ni tetiba rasa mcm nk berazam tak nk beli rantai lagi....hope berjaya la....ermmm caiyo'caiyo'.....we juz wait n see k..ahaks...:) Adios...












No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here