WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Tuesday, June 17, 2008

RINDU KT BLOG.........

Ermm dah lama tak jenguk2 diz blog...RINDU KT BLOG sgt2...dah lama gak la aku tak jenguk2 blog2 lain...sepanjang aku tk visit blog ni, mcm2 perkara jd...biasa la, dunia ni kan bulat..kadang kita kt atas, kadang kita jatuh terjunam kt bawah...."life is colorful"....


Last 2 weeks, my fiancee's home dimski perompak...Thanxful Allah, coz, dia kt ofis dat time..ktorg tau dh ptg, his housemate bgtau...Huh...Allah je yg tau camne perasaan dia dat time..coz byk gak barang2 berharga dia hilang...benda yg pling dia terkilan bila laptop n camera dia hilang gak....(dah la tunang dia ni ske amik gambar)...ermmm...nk wat camne kan...tak pe la, redha je la..now dia npk mcm dah ok...

The whole week aku bz siap kan VTO (Vocasional Training Official)...dah la tensen cari umah sewa tak dapat2....hope dpt secepat mungkin...

Last week g JJ wangsa maju..igt nk jupe ngn my cousin yg bertambah ensem skrg ni, tp dia lak bz...erm so ktorg g la shopping....actly, ktorg mmg tensen bangat last week, so ape lagi, lepas geram ar kt JJ....Mcm2 aku beli, tp still beringat lar utk saving..erm nt kering lak ktorg..




Keychain utk aku dan dia... cute tak???



Perfume : Isey Miyaki & Gucci envy Me...ni aku bli half price..yg Gucci tu My fren bg present..she owe my birthday present...Isey Miyake tu mmg aku beli..dats My fAV perfume...

upsss...alamak..npk nya aku terbeli rantai lagi lar...ermm

Shoes ni aku terpaksa beli, sbb dh tk de shoes yg OK...CUnz tak?? mcm kasut skolah pun yer jugak kan...tp aku ske tali kasut nih...cun arr...tak pyh nk ikat2...

Music card...Happy Father's Day to my Beloved PAPA n AYAH....

semoga sihat selalu....

Hari ni my sis anggerek outstation..aku tak stayback arini, so rasa bosan yg amat...dah la tetiba jerk aku The Mum nih...satu badan skit, kepala pun pusing nih...Arghhh....ptg ni nk balik REST...nak rehat kan badan n otak ni skali...smlm aku tensen gler kt ofis n kt rumah...sabar jer la...ni la nama nya LIFE....Betul tak??

" NEVER SAY U'RE HAPPY WHEN U'RE SAD

NEVER SAY U'RE FINE WHEN U'RE NOT

NEVER SAY U FEEL GOOD WHEN U'RE FEEL BAD

NEVER SAY U'RE ALONE WHEN I'AM STILL ALIVE"

tO EveryOne that i really love.....

No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here