WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Tuesday, June 17, 2008

special lyric to all "HADAPI DENGAN SENYUMAN"

Lagu ni antara FAV aku...aku sll dgr n nyanyi diz song bila aku down or de prob or bila aku rs frust dgn org sekeliling....actly lagu ni byk bantu aku utk aku jd lebih kuat:) tak tau la nape, tp lagu ni sll nya dpt pujuk hati aku bila aku down....Mybe betul org ckp Music ni blh dijadi kan terapi....Kadang bila ada prob, selain Allah kita tak tau nk luah and mengadu dkt siapa kan..sure sume org penah rasa camni, rasa mcm tak de org blh tenang kan hati kita...Aku juz nk share diz song...mybe diz lyric dpt bantu u all jugak...:)

HADAPI DENGAN SENYUMAN by DEWA
Hadapi dengan senyuman
Semua yang terjadi
Biar terjadi….
Hadapi dengan tenang jiwa
Semua...kan baik baik saja
Bila ketetapan tuhan
Sudah ditetapkan
Tetaplah sudah….
Tak ada yang bisa merubah
Dan takkan bisa berubah
Reff Relakanlah saja ini
Bahwa semua yang terbaik
Terbaik untuk kita semua
Menyerahlah untuk menang

No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here