WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, June 4, 2008

HOLIDAY@ TIARA BEACH RESORT, PD

24 MEI 2008

Skrg ni, asal weekend jerk xtvt sure penuh...dah baper minggu tak rest or lepak2 kt umah...tp sbnr nya baguz gak dapat 'lari' dari rumah kejap weekend...at least dapat rasa suasana baru...wink..wink...

Best sgt dpt bercuti kt TIARA BEACH RESORT, PD... Aku g ngn Anggerek, Along, Adik Iti, Sis Nor, Along Tasha, Bie, Ika n A.LI...Dah la ni first time my kakak cik anggerek tu drive jauh...agak kecut la jugak, tp i know she can do..cuma yg penat ktorg kena sama2 tlg dia larr....

Bertolak dari rumah dalam pukul 9 kot..1st ktorg g Kt serdang dulu, kt umah my sis gak...then ktorg konvoi with my bro in law n nieces...bayangkan la, macamana slow nyer my bro in law bw merc dia, coz takut my sis tertinggal kt blkg...tp agak tabik springggg gak lar kt my bro, coz sabar....slow gler dia bw merc dia....

Ktorg sampai kt sana dah tghari...sampai je, lps zohor terus g kt swimming pool..tempat ni mmg bagus larr...i like....sape2 yg nk bercuti bersama famili tu mmg aku suggest la korng g je kt TIARA BEACH RESORT ni...aku mmg puas ati la kt sini....ktorg mandi sampai petang, habis sume mcm udang kena bakar...kulit aku yg tak berapa nk cerah ni pun dah bertukar jadi itam...nasib larrr...

Mlm g tgk konsert akhir AF kt kedai makan kt area tu gak...akhirnya juara AF6 menjadi milik stacy....alamak!!!terlebih sudah....wahh....

2nd day, ktorg bgn awal sikit, pastu g swimming jap...yg hitam bertambah la hitamm...tak per laa...lepas tu ktorg berkaraoke n men games kt ctu....best glerzzzz....rest kt bilik jap n bersiap utk balik...

muke itam glerzzz........


No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here