WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Friday, July 11, 2008

HARI INI TANPA DIA.......ermm




PAGI tadi datang ofis rasa semacam jerk...ermm mana dia???? dia sakit ker?? nape tak dtg ofis?? nape tak call?? tiba2...uppss...lorr camne aku leh lupe, dia kan outstation...(sape dia tu?? ermm faham2 jer la ek...) hari ini tanpa dia...dia pergi kt KOTA BHARU si dia ngn rombongan kursus CTRE tu pergi dgn KTM...hurmm aku pun tak penah lagi naik KTM blk kg, dia lagi advance dari aku la ek..sbnrnya klu bukan sebab nxtweek aku nk g pangkor, aku dh ikut rombongan tu...Kul 3pm - tiba2 sy rs...sy rindu dia...tp sy rs...sy tak patut ganggu dia....so how??? :(......ermm tik tok tik tok tik tok (ni jam berdetik tau..hehe)...tibe2 tgh wat keje i dgr my fon's ringtone 'for all those time u stood by me...for all the truth that u made me see..for all the joy u brougth to my life lalalala.....' sedar2, aku dah tersenyum sampai ke telinga..(erm tul ke sampai ke telinga nih) bila ringtone because u loved me tu kedengaran, makna nya si dia call i..:) yeyey...ktorg chit chat chit chat bout 10 mnts, then dia ckp nk g lunch...ahh...lega la gak bila tau dia ok kt sana...but dia teruk kena usik dgn ahli rombongan CTRE tu....dia dh sampai kt Pantai Sri Tujuh...siap ckp kelate lg..wah... baru separuh hari dok kelate dah teror ek??baguz la tu... ape pun hope dia enjoykt negeriCik Siti Wan Kembang tuu...sebab nanti akan jadi KAMPUNG dia jugak....hehehe....wah!!!terlebih sudah...:P


No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here