WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Monday, July 7, 2008

PINK + WHITE PARTY........

Last saturday we celebrate Sya's Birthday @ Sal's house...
Sal + Mr Ilyas
Nad + Mr Khairul
Cik Anggerek
Sya + Mr Nizal
Noni + Mat (adik sal)

Even juz simple party, but aku happy sgt2...lupa jap segala prob yg ada..Emm..aku mmg respect ar kt sume guys yg ada, u all mmg hensem bila pakai shirt pink...sape kata pink juz for gurl...u all still mantain macho what?? hehehe...mmg sume sporting ar...

My dear pun sporting, memula igt dia tak nk pakai, tp aku tau dia mmg ada pink shirt, aku juz msg skali je remind kt dia suh pakai pink shirt, aku mmg tak harap sgt dia pakai pink..bila tgk dia pakai pink aku senyum sampai ke telinga...hehe..thanx dear, u mmg sporting la...dats Y la i sayang kt u..:p (wah! so gediks larr)

Erm kt bawah ni ada pict2 ktorg...pink + white theme..

Noni - Khairul - Nad - Ilyas - Sal - Anggerek - Nizal - Sya (Birthday Girl)


All da gurls.....

All da guys

Ms Nadia n Mr Khairul...









2 comments:

Nik said...

dear..thanks a lot for da party...i've enjoyed it...dats da great suprise birthday party i ever had...thanks dude...

NedDy said...

welcome..:)

WHO VIEW ME.....

get this widget here