WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, November 19, 2008

19 November 2008

Hari ni masuk ofis lebih awal daripada biasa...erm saje je...kt ofis, tak terlalu busy...sempat lagi bertegur sapa dgn member2 di alam maya YM n G talk... Amat jarang sekali blh berchit chat lama2.. Al maklum la, aku kt ofis, tak patut la buat cam kt umah sendiri...byk sebenarnya entri2 yg aku ptt share dgn u all..tp ke'busy'an ku membuat kan semua nya tinggal kenangan juz untuk ku...malas rasanya utk undur masa dan update benda yg dah beberapa minggu berlalu... so tak pe la, kita tinggal kan saja 'dia' k....
Okla, aktiviti ku di ofis hari ini... ermm pagi tadi, kul 8.30pg ada jumpa ngn Mr Chan, lepas tu masuk ofis balik dalam kul 9.30pg.... Lunch hari ini - with my love one, En Khairul.. (To all gurls..ur Uncle Khairul send regards, love n hugs to u all) Hari ni mkn kt tempat biasa la..kt MELAKA...hehe..Lepas mkn2, ktorg sempat lagi g lepak2 n minum Coffee kt OCBC Cafe kt Jalan Tun Perak.... Kul 1.45pm, msuk ofis.. Pukul 3, meeting with Mr Micheal from KONWA...
Hari ni blk lambat, actly hari ni ada sumeone nk jumpa i, tp not confirm yet... tgk keadaan n mood la...

No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here