WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, November 26, 2008

Terkezutttt.....tp lega...



Hari ni pegawai2 PTPK dtg visit mengejut..hurmm..dah la my bos tak de, penolong pengurus lak baru lagi, so byk yg dia kurang tau...so layannn jerk la dorg tu.. Apapun, Alhamdulillah, so far so good..Apa yg aku usahakan b4 diz nampak jgk la hasil nya... Penat tau nk buat VTO dulu (syarat utk apply PTPK) sib baik la cik abg kesayangan i ada, leh la gak dia tulung2 i... TQ lorr dear.. Byk gak soklan2 cepumas yg dia bg kt aku td.. ErrKkk.. seb baik aku dpt cover ke'nervous'an aku tu... Erm tp aku mmg seorg yg coooolllll pun........uits..tak caye ek?? betoll laa...Tak caye gaks ek..?? Ermm..Try ar test...hehehe..Td rs cam g inteview keje lak.. Huhuhu..(tetiba lak tingat time memula nk masuk keje cni).. Dah la pegawai2 tu ada empat orang, siap bawa cameramen lak tu.. dah la tu, dia asik dok snap2 pict aku tgh kena 'soal siasat' td, iiikss....tau ar aku ske posing, tp takkan tgh serius pun dia nk aku posing gaks...

Dah la soklan2 dorg tu wat jantung aku dup dap..dup dap gak..Empat2 org skali tnya, tak nyempat aku nk jwb soklan, de lagi yg soal.. tp sib baaaiiikkkkk aku leh cooooooollll..... tau tak, betapa berharga nya perasaan aku yg coooll tu td, (thanx la kt diri aku sendiri) klu tak, hancus aku,... klu bos aku ade tak pe ar gaks, ni aku sesorg yg menepis soklan2 berapi dorg tuh...tapi sempat lagi aku senyum bila cameramen tu nk take my pict...hehe...ahaks tul la cameramen nih..(cam dia tetau jerk aku ni ske posing2) ehe..aku pun ahaks gak klu dah depan camera tu..wink2....

Tp u all tau tak?? Hari ni aku rasa LEGAaa!!!!!.....and HAPPYy sgt2...sbb, at least keje aku dah terbukti n selesai dgn jaya nya la.. dari proses awal sampai la dorg dtg visit....Keje aku kira dh 99.9% dh settle..(walaupun dgn sesungguh nya, ni bukan keje AKUuuuu.. ini keje MR Stuarrtttt, MR Stuart, where are u???) Actly aku dh seminggu dok wisau kan benda ni, coz aku igt dorg tak proses lagi application aku tu..WIsauu tau...mane la tau kot2 dokumen2 yg aku summit ari tu tak lengkap ker kan... Huh!!..Lepas dorg dh abis soal siasat aku baru la bos aku sampai...erm....Lepas ni juz tunggu keputusan dr diorg n depends dorang plak lerr nk approve ke tak, td aku n my bos dh try our best to convince dorg... Hope berjaya la... Korang doa2 kan gak la ek.. (i tau u all tak faham pe tu PTPK, tp wat2 tau je la ek, nt esok2 klu i rajin, i xplain k) .....

Muka aku yg hepi2 slps di 'soal siasat'

Kami yg sgt ler lega....huh!!

Nasib baik dorg tak dtg smlm kan..dah la smlm aku tak de mood nk cakap ngn sape2...Ya Allah, Syukurrr....... Teruk aku klu dorg dtg smlm, ngn muke pucat lesi gler, sakit kepala, sakit badan lg....ermm klu tak, dorg nk tgk muka aku pun tak sanggup kot...

No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here