WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Monday, November 24, 2008

Hujung minggu dtg lagi........Ceritera hujung minggu ku yg lepas...

22 Nov 08 - Sabtu..

Teman kan Cik Anggerek g survey tempat dia akan induksi kt Kepong.. Lepas tu ktorg 'brunch kt Bandar Baru Sentul (BBS).. Murah dan sedappp......

23 Nov 08 - Ahad..
Pagi ni, kul 11.ooam kuar makan kt BBS lagi, tp ari ni mahal n langsung tak besh..grrr...upss tak baik kan camtu, mcm tak bersyukur pulak dgn rezeki yg ada... But, itu hakikatnya... Tp tak best pun, kami telan gak. Tp seperti biasa, bila kami mkn, tak pernah nk abis, melainkan kami mmg mengidam nak makan makanan tu...Lepas Brunch(breakfast + lunch), i temankan Anggerek g basuh kete dia kt Sentul..ermm kali ni dia amat puas hati ngn tukang cuci kete tu.. segenap tempat kt bdn kete tu dia sental... Cik Anggerek apa lagi, senyum sampai ke telinga ari nih..Siap basuh kete lebih dlm kul 1 lebih kot, ktorg blk umah then buat hal masing2... Cik Anggerek, cam biasa la ngn note book dia.. i bc news paper...lepas tu, kebosanan mula terasa... Bosan yg amat... Igt nk g potong rambut, tp malas la pulak...
Tetiba Mr Khairul call " jom kuar nak?" erm aku apa lagi, dh la tengah bosan.."ok" Letak phone terus bersiap lerr...First, i temankan dia mkn kt Kg Baru, after that ktorg g The Curve..tgk wayang (Quantum of Solace, nanti i buat ulasan bout thiz film kt entry lain k..).. pastu ktorg pusing2 kt IKEA..berangan jap kt IKEA tu... 1 jam lebih ktorg dok pusing2 kt IKEA tu.. sampai penat kaki i.. Ermm nk wat camne kan, dah mmg hobi Mr Khairul tawaf IKEA tu.. Klu pergi kt IKEA, mmg dia tak blk klu tak habis tawaf satu tempat tu... Dari bahagian baby, sampai la bahagian bilik air, dapur dia masuk.. Aku mmg la suke sgt tempat tu, tp rupernye dia lagi 'gila' dari aku... B4 blk, ktorg singgah mkn kt Hartamas jap..

2 comments:

Aina@Azila said...

Wow, bestnyer your life, jeles laa pulak. teringin nak jadi single semula... anyway, nice blog.

afdsmkad said...

nghahahaa..i da tgk citer tu..kuikui..alang2 g ikea x dtg tmpat i nih..xjauh ponz...
grrrr

WHO VIEW ME.....

get this widget here