WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Thursday, December 17, 2009

oh My uncle..

Hai all.
Last Monday, aku sekeluarga dikejutkan dengan satu berita yg tak kami sangka.
My uncle di Terengganu diserang strok..
actly i pun dh lama tak jumpa dgn Ayah Chik..
Mula2 rasa sgt2 frust sebab tak dapat visit ayah chik,
sbb i juz planning balik kg on 29/12 with
my sista.
But
bila my cousin bgtau yang my ayah chik akan di transfer ke hospital Tawakal, KL
oh,
i rs sgt2 lega n happy.. coz we all kt KL blh jumpa dgn ayah chik nanti.
Thankfull Allah,
memudahkan kami berjumpa dgn ayah chik.
Td lepas balik dari office
i n my sisters n niece terus visit ayah chik..
Ermm
tgk je ayah chik rs nk peluk terus.
.Sebak.
sgt rindu nk tgk ayah chik senyum..
coz ayah chik mmg seorg yg sgt suka tersenyum...
sama mcm my papa jgk..
Ayah chik adalah adik kepada my papa..
Td masa kt hospital ayah chik citer pasal dia dgn papa..
sedih sgt..
teresak2 aku nangis kt hospital.
Ayah chik n my siss pun sama nangis..
Ktorg jarang dpt jumpa coz ayah chik stay at Kuala Terengganu.
But walau pun jarang jumpa,
we all mmg close..
with my cousin.. :)
Apapun, tolong doakan my ayah chik get well soon..
Ayah chik, we love u sooo much...

2 comments:

hazlin said...

Salam,
Semoga hadirnya sinar baru 1431 Hijrah, menghijrahkan kita ke arah yang lebih baik...

lama jugak akak tak ke sini.. hope u r fine...

musika zul said...

hope he will be fine..brdoa byk2...insyaAllah...

WHO VIEW ME.....

get this widget here