WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Tuesday, December 1, 2009



Hari ni still dilanda Flu...
setelah beberapa hari 'diserang'..


Hari ni minum air byk2.. take Vit C..
hope lepas ni okey la..
asyik dok sok sek sok sek..
Nak attend meeting pun susah.


Erm semalam kena hujan..
mybe becoz of dat la jugak flu ni tak abes2 lagi.


Erm office aku yg wangi semerbak ni pun
tak dapat aku nikmati..hehehe.
uh.!
Hari ni, pepagi lagi dh lapar..
Tapi sampai skrg pun aku tak makan2 lagi..
Kejap lagi nk pergi
beli KFC la kt depan office nih.
Macam dh naik muak nk makan masakan Mamak.
Kedai melayu kt depan office ni awal2 dh abes lauk..
huhuhu...
So, jawapan dia, hari ni perut aku akan diisi samada
pizza hut or KFC lar..
Kedai lain ada,
tp agak jauh la utk aku yg takde transport ni nak pegi.
Okey la,
bubye..
Lot'sss of luv,
Miss Neddy
(^___^)

No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here