WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Thursday, January 14, 2010

TEST...........

Salam,
11/01/10 lepas ada petugas dari Wellness Laboratories Centre datang ke my office and we all semua buat urine test.
Ermm utk full check up akan dibuat pada hujung bulan ini...
Kat bawah ni resultnye..





6 comments:

Seyn said...

wait, ada effect ke lebih protein?

.. said...

ermm ada gak, tp full result dia akan explain end of diz month. hehe.. dia suruh mkn daging lebih sikit.. uhuks.

JohnJenin said...

kurang stress nih. tambahkan stress supaya tak low blood pressure.

Seyn said...

oh reall? explain part y lebih protein tu ye. first time dengar ada effect hehe

.. said...

haha..apa2 pun semuanya kena jg, tak blh lebih n tak blh kurang.. kena balance la. kalau lebih karbohidrat pun tak blh, lebih air dlm badan pun tak blh..ehehe..so kena pandai2 la balance.

Anonymous said...

jg la diri tu..jg ksihatan,mkn,senaman...kurgkn duk dlm aircond n bykkn kuar peluh...

WHO VIEW ME.....

get this widget here