WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Tuesday, November 6, 2012

Adam dan Hawa (Drama Episod)


Tonton Adam & Hawa Secara Online




Fenomena Adam dan Hawa untuk diri saya bermula dari my sis & niece. Mula-mula memang tak interested langsung nak follow cerita ni walaupun selepas dah habis baca Novel Adam dan Hawa yg my sis beli. Memandangkan masa episod Adam dan Hawa ni bermula, hidup saya tersangat'lah busy dan rasa macam tak ada harapan langsung nak follow. Mana tak nya, dari pagi ke pagi kerja. Bila ada free time kena buat assignment dan study. Tapi satu hari tangan ni gatal nak click dekat link my niece punya blog (ada mcm-mcm drama disini). Mula dari hari tu, hidup rasa macam tak lengkap bila tak tengok episod hidup "Adam dan Hawa".


SINOPSIS DRAMA ADAM DAN HAWA

Kisah Adam dan Hawa adalah mengenai Ain Hawani atau Hawa, seorang ramaja lepasan SPM yang bekerja semantara sebagai guru tadika di taman didikan kanak-kanak milik kakak kepada Adam Mukhriz. Hawa dan Adam telah berkenalan dan akhirnya berkawan.

Adam seorang lelaki kacak dan playboy yang bekerja sebagai juruterbang. Pada suatu hari Hawa dan Adam telah ditangkap berkhalwat selepas difitnah oleh seseorang yang mempunyai perasaan dengki terhadap hubungan mereka.

Hawa bagaimana pun tidak boleh menerima ketentuan apabila dia dipaksa khawin dengan Adam dan keluarga. Hawa membenci Adam dan dia telah melanjutkan pelajaran ke luar Negara. Setelah pulang ke Malaysia, Adam masih mengharapkan cinta daripada isterinya itu, namun Hawa masih ego.



Tarikh mula    : 27 Ogos 2012
Hari                : Isnin - Khamis 
Masa               : 10.00 malam
Channel          : Mustika HD, Astro
Pengarah        : Mohd Feroz Abdul Kader
Pelakon Utama : Aaron Aziz, Nadiya Nisaa


Nak tengok Adam & Hawa online....Klik link kat bawah ni..

EPISOD 1
EPISOD 2
EPISOD 3
EPISOD 4
EPISOD 5
EPISOD 6
EPISOD 7
EPISOD 8
EPISOD 9
EPISOD 10
EPISOD 11
EPISOD 12
EPISOD 13
EPISOD 14
EPISOD 15
EPISOD 16
EPISOD 17
EPISOD 18
EPISOD 19
EPISOD 20
EPISOD 21
EPISOD 22
EPISOD 23
EPISOD 24
EPISOD 25
EPISOD 26
EPISOD 27
EPISOD 28
EPISOD 29
EPISOD 30
EPISOD 31
EPISOD 32
EPISOD 33
EPISOD 34
EPISOD 35
EPISOD 36
EPISOD 37
EPISOD 38
EPISOD 39
EPISOD 40
EPISOD 41
EPISOD 42
EPISOD 43
EPISOD 44
EPISOD 45
EPISOD 46
EPISOD 47
EPISOD 48
EPISOD 49
EPISOD 50
EPISOD 51
EPISOD 52
EPISOD 53
EPISOD 54
EPISOD 55
EPISOD 56
EPISOD 57
EPISOD 58
EPISOD 59
EPISOD 60
EPISOD 61
EPISOD 62
EPISOD 63
EPISOD 64
EPISOD 65
EPISOD 66

Siapa yang ada Astro kt rumah boleh la langgan Astro Pakej Mustika atau Astro B-yond HD.
(^_^)




No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here