WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Friday, August 15, 2008

Langkawi island


Now aku kt umah sis nor, kul 4.30ptg nanti bertolak ke KLIA untuk ke Langkawi island with family...hari ni aku still selsema..hope tak mengganggu Holiday ke Langkawi..ermm actly hari ni aku cuti :D hope tak de prob kt ofis..to kak ti, caiyo'2 siap kan RPK..nanti dya blk on tuesday, dya siap kan k...k la, adios KL..
Kat bwh ni ada beberapa pict with ika, along tasha n bi n sis nor @ home taman bukit serdang..saje je nk letak pict2 ni..

with along tasha

with ieka

ieka with her friend

with bi najwa

with kak nor

2 comments:

CUteY^ANgEL said...

waaa...so jeles g langkawi..bwk blik coklat manyak2

NedDy said...

huhu..takleh makan coklet myk2 nt rosak gg..:D

WHO VIEW ME.....

get this widget here