WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, August 13, 2008

Bila mendung tiba..kuikui...

Hehehe...erkk...nape gelak.???..ermm...sje jerk la...actly hari ni Kak Ti merangkap ofismate ku n merangkap neighbour ku n merangkap kakak ku, ter'bad mood' harini...huhuhu...(i tulis ni with her permision k..) dari pagi lagi Kak ti dok membebel2..hehe..klakar gaks tgk dia sesekali membebel, sampai i tersenyum sesorang kt bilik boss....dah la i semput hari ni, di tambah lak ngn Kak ti yg asyik membebel even, juz bout small thing pun dia blh membebel sampai aku kena cover line depan boss..(hehe..bos merangkap bakal mentua larr....) tp dat time aku dah blh agak sbnrnya nape..kuikuikui....tp aku wat dunno jerk...faham2 jerk la ek....klu tak phm wat tak tau jer la...ok, dipendekkan cerita, bila i blk dari Low Yat td, dia sengih jerk kt i...aik, pulakkkk...td dok membebel n bad mood, tetiba ceria semacam jerk....ermmm ni mmg sah la ni...tk pe la Kak ti, Cik Nadia dh faham...hikhikhik..(buroknye gelak)...

Ermmm...actly Kak Ti or Nama sebenar Nurul IzaTI...(wah...siap full name tu)...selain dia my ofismate,neighbour n my sis, dia jgk senior i kt Secondary school dulu...so ktorg mmg dh kenal lama la..dats Y la kerapatan n ke'close'an ktorg ni mmg tak dapat disangkal2 lagi...:D klu nak tau, sejak i umur 23thn diz person la yg paling byk tau my secrets recipe...( aiks, ..i warning nih, jgn sibok nk korek rahsia lak ngn Cik Nurul Izati ni nanti) pe pun, dia mmg penyimpan secrets n mohor2 besar yg sukses..memang i dah iktiraf dia...:D ( ermm sejak bila lak i ada kuasa nk iktiraf ni eks) Skrg ktorg dtg keje sama2, blk keje sama2, gelak sama2, nangis pun sama2...al- maklum la...my bestfriends yg lain2 sume dok jauh2 n bz, so yg ni sorg jerk la yg i blh harap kan..My sis n My syg pun semakin BZ skrg ni....So Kak ti, jgn badmood2 lagi k...senyum sokmo k..:) Nanti klu rasa nk membebel cam td lagi, Kak Ti nyanyi lagu kt bawah ni ek :D peace Kak Ti...lap u so da very much lorr...

"Senyum seindah suria..yang membawa cahya...senyum la dari hati mu dunia mu berseri...senyum umpama titian dalam kehidupan, kau tersenyum ku tersenyum kemesraan menguntum...senyum..kepada semua..senyumanmu amat lah berharga, senyum kepada membahagiakan...dengan senyuman terjalinlah ikatan........"
(dah lama tk dgr lagu ni kan.......)

2 comments:

CUteY^ANgEL said...

hey.... kat anak sedare kesygn pun tanak bgtau rahsia ape ek... hehehe

NedDy said...

hehe...ala, anak sedara dh tau sume:P..upps.. klu gtau sume org, bkn rahsia la namanya tu..tul taks?

WHO VIEW ME.....

get this widget here