WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, August 13, 2008

Fikiran ku di ketuk...lalala...




Upssss... jgn salah sangka lak ngn Title kt atas tu....bkn ada sape2 or apa2 yg ketuk pun...cuma lagu ni jerk yg dok dalam otak ni...
Actly ni lagu CENTA ktorg...hiks hiks...ermm memula kwn dulu, asal msk je kete, sure dia on lagu ni...sampai tak tau nk ckp pe lagi dah..al- maklum la..tgh angau...g pun, time tu still dlm proses mengayat n memujuk...dari dia tak minat malay song, (dak jepun la kata kan...:P) sampai la lagu ni jadi fav dia....lastly dapat gak dia miliki diri ini...insyAllah...ermmm....doa2 kan la ktorg k..





Semoga Abadi (MISHA OMAR)
Kau datang bagaikan mimpi
Kau hadir daku sedari
Sekian lama kunanti
Kau di sini
Mungkin kehendak Ilahi
Segalanya kujalani
Biar lelap tidurmu
Dipelukku
Cinta ini
Kupersembahkan
Setulus hati kasih
Kepadamu
Seandainya engkau mengerti
Hanya kau kumiliki
Dalam hidupku
Kasih sayang ini
Semoga abadi

Kan kubawa sampai akhir nanti













2 comments:

++ zatuL naNi ++ said...

warh!!
lagu ni best..
suka dgr alunan this song..
hehe.. =)

NedDy said...

mmg best:)

WHO VIEW ME.....

get this widget here