WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, August 13, 2008

blue morning...morning blue...




Semalam kak ti (my ofismate & my neighbour) tdo kt umah ku..:D borak2 sembang2 chitchat2 GOSIP2..ermm sampai la pukul 1.45pg...



PAGI NI... bgn dgn rasa yg tersangat lah malas..hadoiii bdn panas lagi larr...what to do? itula, degil sgt tak nak makan ubat....ermm kena gak bgn n g keje... Hari ni terasa nk makan Roti n jem strawbery utk breakfast..ermm..tetiba lak angin rajin dalam diri ku ini....tapi TEKAK ni still tak leh nk terima makanan n deria rasa langsung tak de...means, aku tak rasa apa2 taste bila mkn roti tu tadi...its ok la..again, 'what to do' juz accept it....ala, bkn selalu mcm ni kan.....org kata sakit ni penghapus dosa2 kecil and diz not a big problem to me...dan......sbnrnya dah berapa hari perut aku ni tak terima makanan rujinya...tak pe lah, slim skit :P kui..kui....tp sumthing yg aku tak tahan bila FLU melanda diri ini adlh, aku akan di landa lelah......(sama mcm my suwett niece aka adik) Even tak teruk sgt, but cukup buat aku terganggu n tersiksa zahir n batin ....then, of cos la, bila aku dok sok sek sok sek nih, buat aku lambat settle kan job yg ada nih.....but, Thanxful, coz lately ni aku tak bz sgt...
K la, nk low yat ngn boss jap :)
To all, doakan kesihatan ku ini bertambah ok k...tQ....luv u all...bubbye...

2 comments:

++ zatuL naNi ++ said...

salam kdya, semoga cepat sembuh..
jgn lupa mkn ubat tau..
jaga diri nnt blh cpt kawen.. hihihi..
=)

NedDy said...

hehehe...xnk ar kwen cepat sgt...:D tp pe pun thanx n AMiiinnn..:)

WHO VIEW ME.....

get this widget here