WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Thursday, October 23, 2008

Sepetang bersama SiDia...

Last tuesday dating dgn En Khairul....ermm actly ktorg dh lama tak keluar berdua mcm ni..jalan2..makan2 minum2...chitchat2...gossip2....hehe....ktorg semakin busy + penat....Lagi pun ktorg bukan la couple yg wajib dating every week or every month... Macam dia ckp " keadaan dah berubah dear" ...ermm betul tu, keadaan dah berubah, kita dah dewasa...bukan masanya nk merajuk or gaduh sebab tak boleh dating kan......itu cinta budak2...hahaha (mentang2 dah dewasa kan?)


After office ktorg g makan @ Kg Baru.... lepas tu g Pavillion...pusing2..pastu makan lagi kt J.Co Donnuts & Coffee...ermm yum..yum..best sgt...At first bila En Khairul offer donnut, kemain lagi tak nak, takut gemok la, takut berat naik lar...macam2 alasan..tapi bila suh pilih mana satu nak, beriya lak pilih...hehe..sowie dear....tak leh tahan lar, mcm best jerk donnuts tu..ermm yum2...nt nk try kt Big Apple laks...Actly ktorg nk mkn Donnuts kt Big Apple, tp kt Pavillon tu mana ada Big Apple...napak nya lepas ni nak kena diet lar plaks nih...Lepas mkn,ktorg terus balik..Hari semakin gelap, ktorg pun dh penat....betul la, keadaan dah berubah...jalan ckit pun dh rasa 'penat', belum lagi shopping session tu.....huh...mybe sebab otak sudah penat bekerja, jadi badan cepat lesu... Apapun, hari ini mmg best....



Miss NedDy & Mr Khairul...

Erm tinggal 3 lagi, mana satu best ek...




Jom balik!!
Thanx En Khairul...nanti belanja lagi ek!!! :)

3 comments:

afdsmkad said...

nk jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Anggerek said...
This comment has been removed by a blog administrator.
NedDy said...

hehe..mintak uncle banje ek..

WHO VIEW ME.....

get this widget here