WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Friday, January 16, 2009

My Day

Salam..hai..gud morning.......

Urmm..dah lama tak update blog.. Windu kt korang sume... Bukan nya taknak update, tp tak cukup masa nk update..

Minggu ni busy sangat2 sebab tak lama lagi akan pindah Office. Sayang giler rasa nk tinggal kan Office ni.. banyak sgt kenangan kt office ni. Suka duka.. pahit manis... sob..sob...Ermm.. Office ni la saksi aku sepanjang 3 thn kat sini.. Aku cukup selesa di Office ni, dekat dgn public transport, org sekeliling pun dah baik sgt dgn aku..tp tak pe la kan..nak buat camne, pihak management dah buat decision utk pindah.. sape la aku nk halang sume nih.. Ehehe...


Tempat baru tu pun best gak sbnrnya, cuma masalah aku skrg public transport nya agak merumitkan..bukan tak ada, tp jauh. Apapun, hope semuanya akan OK!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Semalam & hari ni, adlh hari suram aku.. ahaks..tak suka rasa mcm ni....!!!! Ada sumthg yg jadi buatkan HATI aku rs sakit sgt.... Huh! ade2 je kan... lepas satu2.. tak suka betul... Semua ni buat aku rs mcm blurrr.......:P Kadang terfikir, betul ke keputusan yg aku buat selama ni??? Atau aku hanya ikut kehendak hati ?? ntah la, kadang rs mcm nk berserah je, tp kadang fikir, macam kena buat sumthg utk diri sendiri... Tapi bukan senang kan.. Ermm bukan senang nk ubah 'sumthg' .. SIAPA LA kita... Pernah tak u all rasa TERTIPU atau DI TIPU ???? Atau pernah tak u all rasa macam, U all je yg rasa mcm tu, hakikat nya takde apa2 pun kaitan dgn "TERTIPU or DITIPU..." atau u all pernah rasa, u all tau hakikatnya bukan mcm apa yg u all nampak, tp u all still rs mcm "TERTIPU & DITIPU" .. Lepas tu, u all tak boleh nk ckp apa2 pasal apa yg u nampak tu, (sebab alasan2 tertentu) then u kena blagak mcm takde apa2 yg jadi.. Sedangkan u nk tau sgt apa yg jadi sebenarnya, (walaupun u blh agak apa yg jd) Pernah tak rasa atau alami benda2 camni??? Huh!!!...


Bukan senang kan nk hadapi dugaan, kadang2 tu, benda paling remeh la yg akan jadi benda paling rumit utk kita selesaikan dan nilai....


Okla, itu saja utk hari ini..........


"I like walking in the rain; cause no one knows im crying"



Caiyo' caiyo' neddy.........

9 comments:

ezzati said...

jgn sedih2... :)

afdsmkad said...

nape neh???aduyai.....

JohnJenin said...

Seperti hujan, sampai masanya ia akan berhenti dan matahari akan muncul kembali ;)

ceriteraku said...

mmmmm
sian dia
takpe jom masuk blog saya uutk ceriakan hati anda..
(dh agak dah awak tak ceria harini...rupa2nya betul jangkaan saya hehehe)
don woli be happy maaa...

Zaidon said...

sabar.. sabar.. 'see from your eyes' and 'listen to your heart' ok.. : )

NedDy said...

thanx to all

~~ciklinn~~ said...

sibuk yer dik... ciannnyer..

NedDy said...

ciklin > bz ar kak..nk pindah ofis ni, mcm2 prosedur kena wat kt Ministry.

haslina said...

jgn selalu berduka adikkk...

WHO VIEW ME.....

get this widget here