WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, January 21, 2009

Together

Semalam Mr Khairul ajak dating..ehehe..ermm
Ktorg g tgk wayang kt TGV Cinemas..
Actly ktorg dh agak lama tak tgk wayang sama2.
Memandangkan esok i akan mula bercuti dan akan jauh dari dia,
so, Mr Khairul ajak dating + tgk wayang..




B4 tgk wayang, kita soru dulu.. Kt food court tu aku paling suka sizzling..yum yum.. best..



Lepas makan, ktorg sempat usha2 buku kt Kinokuniya, sementara tunggu wayang pukul 9.00
Mr Khairul ajak naik kt bahagian atas..
Dia ckp org kidal mcm aku ni, mesti suka usha buku kt ctu..
Ermm memula aku rasa cam dia saje2 jerk ckp gtu,
Lepas tu baru aku faham nape dia ckp gtu..
Rupa nya kt atas tu sume buku berkaitan dgn design + lanskap dalaman + color.. Serius, aku mmg suke duduk kt bahagian tu.. baru rasa mcm dlm 'dunia' aku..ehehe..


aku plg tak suka pergi lowyat.. crowded + bising = pening..ahaks tempat tu bukan 'dunia' aku.. aku bukan seorg yg gilakan gadget or something yg berkaitan dgn nya.. tp kadang terpaksa gak ikut my sis anggerek g sana..maklum la dia kan IT officer.. tempat mcm tu la 'dunia' dia..

Ermm..Sebelum ni aku mmg tak pernah naik kt bahagian atas tu. Tak tau la nape tak terasa nk naik..
Tengah dok belek2 buku kt ctu, aku jumpa satu buku bout LOgo Design..Aku belek buku tu sambil bersila kt ctu gak, punya la kusyuk belek buku tu sampai tak sedar dh kul 9..





Lepas tu seperti biasa, beli popcorn n tgk wayang..


BEDSTORY
Cerita ni ok la, best jugak.. cerita yg ringan, tanpa perlu kita fikir byk jalan ceritanya.. cerita ni sesuai utk org2 yg nk tgk sesuatu yg 'ringan' dan tak membosankan...


Ok la, Neddy akan mula bercuti esok 22 Jan 09 hingga 28 Jan 09, nanti kita jumpa lagi ok..
Kalau Neddy sempat on9, neddy akan cuba update blog ni dlm waktu cuti!

Di kesempatan ini jg nk ucapkan


"GONG XI FATT CHAI"
To all....
..Selamat Bercuti..

8 comments:

''''dELinDa said...

syoknye die dating!! :)

CUteY^ANgEL said...

UNCLE KHAIRUL... i miss youuuuuu... heehehehe... marah cik ha kat kte.. ahaksss.. biarla.. :P

kat CIK HA pun adeq rindu gakss.. nanti jumpe kat kg yeee

juelee said...

cuti cuti jugak..blog jangan lupe update k..nnt rindu nak taw cete neddy...ngeeeeeeee....

emilia azman said...

syoknya dating.. and suwwiitt couple plak tu..

atty's said...

lama tk g tgk wayang dah nie..
selamat bercuti..utk nydaa gak..takecare ye

~~ciklinn~~ said...

wah syiokknyer gi dating2an... napa tak bawak akak ko sekalik????? hahahhahahahhah harus ker bawk akak ko ni dikk.....

selamat bercuti yer dikkk...

Muhammad Azli Shukri said...

semoga hubungan saudari kekal ke anak cucu.

Anonymous said...

sedap makan...
Tapi yg tak patut diamalkan...makan menggunakan chop stick... fikir2kan

WHO VIEW ME.....

get this widget here