WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Tuesday, January 20, 2009

Weekend

Last Saturday ikut Mr Khairul ke Majlis Tahlil family dia. First time jumpa semua family members dia...semua uncle, aunty n cousins. Mr khairul amik i kt rumah lepas Maghrib. Lagi pun majlis tu buat kt umah Uncle dia kt Gombak.

Pict tak sempat nk amik. Maybe ada dgn Mr Khairul.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hari Ahad, bosan gler, coz Anggerek n my nephew faris takde. Tak tau nk wat pe. Abis contact sume member2.. tp sume bz. Mr Khairul lak outstation, mlm baru blk..Nasib baik at last my friend Sue ajak kuat g mid valley.. Sue kenal kan bf dia. sesuai amat, sama tinggi sama padan (sue, lepas ni,nk pakai kasut bape inci pun tak pe kan?? )

Dulu2 time ktorg skolah2, kitorg sll berangan nk bf tinggi, coz ktorg ni kira dlm golongan tinggi la gak time skolah2 dulu...(dak2 laki kan lambat tinggi dulu) ehehe...at last, dapat gak la ktorg buah hati yg tinggi.. senang ktorg nk pakai kasut bape inci pun.. tak payah risau2.. tp org kate kalau lelaki lagi rendah dari perempuan, murah rezeki kan? betul ke ek?? ermm ntah la.....


Malam Mr Khairul sampai KL, dia ajak makan kt Kg Baru. Tp i tak makan pun.. Tak tau la nape, lately ni mmg takde selera betul nak makan.. Kadang bila tgk Mr Khairul mkn dgn seleranya, rasa jelez amat ngn dia..

Utk Sue & Abg, thanx coz teman kan Dya pada hari Ahad yg membosankan tu.........

I love u all so much.....

3 comments:

prakash said...

have a great day my dear friend...byeeeeeeeeeeeee

~~ciklinn~~ said...

dik akak dulu pun sama sellalu berngan nak laki tinggi..seb baikk laki ku tinggi... tau napa akak nak laki tinggi... sbb akak kemetot...takut nanti dapat anak kemntot gak mcm akak kalu laki rendah..hahhahhahahha

NedDy said...

hai prakash, have a nice day to u 2.

kak lin > eheh..erm mmg ar kak. neddy dulu, kwn2 baik sume tinggi2, pastu dak laki rendah lak..tp skrg dak2 laki yg rendah tu sume dah jd tinggi,dulu dorg sll kena reject ngn ktorg..ehehe.

WHO VIEW ME.....

get this widget here