WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, April 29, 2009

April yang busy and stress.....

Hai all...

Lama sudah tak ketemu di blog ni kan.. Ok2, sori amat sebab tak sempat pun nk update ceritera tentang hidup ini sepanjang bulan April ini.. Huh! biar neddy lepas kan lelah yg bersisa ni dulu okeh!..

Ok, sepanjang bulan ni, mmg hari2 yg sangat memenatkan mental dan fizikal neddy. Terlalu byk perkara yg perlu difikirkan. Kerja & personal life... Kadang2 Neddy rasa just nak biarkan semuanya begitu aja.. Biarlah, apa nak jadi pun jadi lah.. Malas nak buat apa2 dan fikir apa2 lagi.. Tp mana boleh kan.. Neddy kena KUAT..

APRIL... Ada hari2 yg paling menggembirakan.. Ada juga hari yg paling menyakitkan dan menyedihkan.. Lumrah hidup. Rasa macam nak STOP ia disitu, pada hari itu juga.. Tapi mana mungkin Neddy buat begitu. Byk perkara perlu difikirkan sebelum buat sesuatu perkara. Neddy bukan budak2 hingusan lagi yang sering lari dari menghadapi masalah. Walau seteruk mana dan sesakit mana pun dugaan tu, Neddy kena tempuh juga kan. Neddy juga bukan lagi remaja yg boleh lepas kan tanggunjawab begitu aja.. Neddy udah dewasa, August ni dah masuk 25 thn. Ah! dah suku abad pun bernafas kt dunia ni rupanya. So, Neddy tak boleh main2, tak boleh buat sesuka hati, kalau gagal cuba lagi, tak boleh menangis.. Kalau jatuh, kena cepat2 bangun, jgn tunggu org tarik baru berdiri. Kalau berjaya, tak blh lupa org lain, kena selalu beringat, dunia ni bulat. Bila kita di atas, kita akan berada di bwh jg satu hari nanti.

Bulan APRIL ni, byk menuntut kesabaran dlm hidup Neddy. Kerja.. personal... Skrg, masuk keje dah tak pernah lagi pukul 9.30am. Paling awal pun blh sampai office pukul 10.00am. Bukan Neddy sesuka hati je nk lambat2 ke Office. Tp skrg office Neddy jauh ckit dari rumah. Kalau dulu, dari rumah neddy naik LRT STAR 7 minit dh sampai. So, sblm 9.30am dh blh sampai office. Tp skrg ni, turun pukul 8 pun, belum tentu lagi sampai office pukul 10.30. Sebab Neddy dah kena naik bas. Penat sgt, kena tukar2 bas, LRT lagi. Kalau blk dari office, ok la sikit kalau Mr Khairul ada, dia blh hantar blk umah, klu tak kena la jgk tunggu bas. Tapi tak pe la, semua tu antara dugaan untuk Neddy kan!.. semua org ada 'kesusahan' masing2 cuma cara kita menerima dan menghadapinya aja yg berbeza.

Bulan ApriL ni juga byk projek2 dan Program2 yg Neddy n staff Perfect Tourism rancangkan, berjaya dengan cemerlangnya. Kami sgt2 happy dengan perkembangan sekarang. Walaupun ada juga halangan2 yg terpaksa kami tempuh sepanjang program tu, tp semua tu tak mematah kan semangat kami utk teruskan juga perancangan yg kami buat. Walaupun kadang2 Neddy kerja tak tentu masa, selalu kena balik dari office lambat, kerja dlm keadaan stress , tp sekurang2 nya Neddy berusaha. Tak kira la hasilnya nanti macamana. Kitaorg sll ckp to each other.. "Ermm, belum cuba, belum tau.. SO lets do it " .. lepas tu semua berkobar2 nak buat keje.. hehehe...

BUlan APRIL, bulan paling byk Neddy g tgk wayang. Huh! stress punya pasal ke? iyala kot. Kdg tgk ramai2.. kadang tgk dengan Mr Khairul aje.


Mei dh tiba.... byk kerja sedang menanti...... caiyo' caiyo'...


3 comments:

juelee said...

sabar ye neddyyyy....kuatkan hati dan semangatttt..chaiiiyokkkkk

NedDy said...

juelee..thanx yea.. ehe.. caiyo'..

Anonymous said...

[p]You're undoubtedly not really inside way of considerably totally genuinely perception chilly in the winter months weeks . Anyhow, the seat within of the period of your period entire of profusion with [url=http://uggsbootssaledeutschland.webstarts.com]ugg boots sale deutschland[/url] the degree . Para realizar su origen, estos zapatos tienen a menudo vea feo, pero ltimamente se han reconocido, e incluso ahora hay un buen tiro con la moda y las celebridades, tambin . [url=http://billiguggboots.webstarts.com]billig ugg boots[/url] co . They turned popular especially for the duration of World Wars . Zhang Bo, but soon to atone, but also a third, 11 points with a single brilliant performance over the first [url=http://billigugggermany.webstarts.com]billig ugg germany[/url] half . Most people hunt for discount UGG boots UK online . Related Articles - Ugg Boots Online, Ladies Shoes, Mens Shoes, UGG BOOTS UK, Discount ugg boots UK, genuine ugg boots on sale, ugg boots, Email this Article to a Friend! Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free today!.[/p][p]discount ugg bailey buttonWelcome to purchase ugg bailey key triplet grey on the internet, [url=http://uggbootsbillig.webstarts.com]ugg boots billig[/url] the reselling price can be reasonable . 6 . Jewellery watches [url=http://uggsbootsoutletde.webstarts.com]ugg boots outlet[/url] are just as original as each of your people who wear them . Girls constantly like with accessorize theirfast jeans or slim pants, or skirt plus coloured leggings with a cut pair of that [url=http://uggclassicshortde.webstarts.com]ugg classic short[/url] style . com/ Related Articles - The, Appearance, Of, Classic, Cheap, Ugg, Boots, Sale, Are, Perfect, Great, Email this Article to a Friend! Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free today! . The Knightsbridge qualities a slimmer, more contoured profile when [url=http://uggbootaustraliade.webstarts.com]ugg boots australia[/url] compared with Classic styles and qualities a multi-colored zipper that runs over the back again belonging while using the boot . I n t e n d e d f o r t h e u s , i t w o u l d a p p e a r w h i c h w i l l g i v i n g y o u r h a r d e a r n e d d o l l a r s o n t h e P r e m i u m s i n c o n t r a s t t o f a i l s o u t s i d e a n i n d i v i d u a l s c r e d i t a n d a l s o b a i l e y b u t t o n u g g b o o t s u k r i g h t m o n e y p e r s o n a l l o a n i s l i t e r a l l y h a r m f u l , e v e n [url=http://uggbootsaustralia.webstarts.com]ugg boots australia[/url] n o w t h i s P r e m i u m s d o e s n t c h e c k o u t t h e i t e m f o r t h i s r e a s o n , s o t h a t t h e y b y n o m e a n s w i l l c e r t a i n l y.[/p]



WHO VIEW ME.....

get this widget here