WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, April 8, 2009

Weekend Again



Winduu.... lama sgt tak update my blog nih. Byk sbrnnya nk citer. Tp harini Neddy citer about last weekend dulu k.

Ok2. Last weekend pergi The Mall kejap temankan my sis beli sumthing. Tengah syok dok pilih2 barang tu, MR Khairul call dia dh siap nk dtg amik aku. Ingatkan weekend lepas tak dapat dating dgn dia. Tp rupa2 nya dia dh ada plan utk we all for last weekend. Ktorg pegi tgk F1..Yippee... Best sgt. Tp nasib baik gak aku pakai white shirt + half jacket hari tu. Tkde la panas sgt. Ok2. taknak citer panjang bout F1 coz sume org dh tau dia punya controversi tu kan. Huh!.










Ok2 ktorg blk dari F1 pukul 6. Jalan tak payah nk ckp la, jammed gler. Dgn ujan lebat gler. Huh!... grrrr... Dah ler time tu perut ktorg dah nyanyikan macam2 jenis lagu. tinggal lagu dangdut je blm lagi kot.. Nk tak nk kena tahan la jgk rasa lapar tu. Time kt sepang tu ktorg sempat beli roti sosej jerk. Biasa la kan, klu dah namanya pun International Games, harga nya pun sure la international punya price kan.. MIneral water, satu RM 5. Oh! tp terpaksa la gak beli. Sampai jer KL ktorg terus isi perut ni kt Kampung Baru. Lepas Maghrib, ktorg g The Curve.

On da way nk g The Curve tu, my nephew msg, sruh belikan Gardenia Bread, so ktorg singgh kt 7E dulu beli kan bread tu. Memula igt nk beli nt balik, tp wisau lak kang lupe beli lak. CIan la kan kt my nephew yg gagah perkasa tu, tak dapat makan roti lak kang malam tu.

Sampai The Curve, ktorg g tgk wayang. Erm kali ni aku bagi chance kt Mr Khairul lak choose movie yg dia suke. Maklumla, b4 diz dia asyik ngalah jerk kan ngn aku. Ehe, sian dia. Dah la dia belanja, pastu asyik tgk movie yg aku suka jerk.. Tapi aku tak paksa dia tau, dia yg rajin sgt suruh aku pilih okey. (thanx sayang ku. ehe) Paling kesian time ktorg tgk Bride War aritu, huhu.. nampak sgt2 dia tak suke ngn movie tu. Maklumlam. namanya pun Bride War. Pelakon utamanya pun, dua2 women. Hahaha.. tp salute la ngn Mr Khairul.. dia tak complained langsung.

Kali ni, ktorg tgk movie "The International". Yes! ni mmg movie Mr Khairul. No mine. ehe. Walaupun aku tak suka sgt.. (huhu) tp aku ttp tgk sampai habis. (walaupun hampir 3 kali aku terlelap) hahahaha... Citer tu mmg best. Serius, best sgt2. Cuma ktorg tgk at the wrong time okeh! Aku mmg kepenatan mlm tu. Tp sebab Mr Khairul nk tgk movie sgt time tu, and dia yg drive car, so aku tak leh nk wat apa2 lar kan.. Upsss.. tp aku ikhlas temankan dia okey. Lagi pun Mr Khairul tgh stress hari tu. Sian dia, mcm2 problem. Sabar k dear. I'll always with u.

Lepas tgk wayang.............................terus blk rumah. Kepenatan sgt2.

*___________________*

Bye2.

WIth Love
Neddy

No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here