WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Thursday, April 9, 2009

My Baby You

Si Kecil Aisya Balqis datang office aunty dia last week
WIndu lak kt dia.

V
v



Memula ok lagi bila aku dukung..
Bulat mate tuh tgk camera.. igt mama dia nk watpe la kan ngn benda tuh..
V
V


Pastu Aisya Balqis dh mula gelisah.
Nampak sgt aku tak reti nk pegang baby
Huhu.. nasib la..
Mmg aku tak penah ada adik kecil pon..
Kekok gler time dukung Aisya. Maybe sbb dh lama tak pegang baby kot.
Ehe.

V
V


Tgk....Alamak!!! dia dh mula meraung..

V
V


Tapi aku still gak nk pegang dia n tangkap gambar dia.
Mama dia nk amik pun aku tak bagi..huhu..
Tp aku pengang dia sambil2 pujuk la kan..

V
V


Lepas tu ok lak..... haih.. org amik gambar terus senyap ek Aisya..
Huhuhuhu...

V
V


Masa Aisya Balqis dtg ngn Abg Long dia si kecil AfiQ Haikal hari tu, aku happy sgt2.
Kebetulan pulak time tu mmg aku tgh tensen sgt..
Bila tgk muka dorg.. Hilang jap tensen.
Thanx to Aisya Balqis... Abg Long pun.. ehe.
Nanti next time la masuk kan pict Abg Long k cayang..


2 comments:

suezensuzanna said...

comel nyer dia

asna cute said...

Kenal belajar lagi nie pegang bby hehehe

WHO VIEW ME.....

get this widget here