WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Sunday, October 18, 2009

"Hati ini........."

AKu dah "bebas'
erm apa maksud bebas tu??
okeh, aku tak kan cerita kan secara jelas kt sini k..
sape yg faham tu, faham la..
sape yang tak faham tu buat2 la faham k.
Coz aku terpaksa jaga banyak hati..
malah hati aku sendiri jg..
i'm 'happy'... but bukan senang nak happy kan diri, bila semua tu 'terpaksa'...
erm takde siapa2 yg paksa aku buat keputusan ni..
aku sendiri yg memaksa diri sendiri utk
membuat keputusan ni..
bukan senang okeh.!!!
berkali-kali aku cuba..
tapi sgt ssh..
mungkin,
ramai ckp aku hati batu,
tak de perasaan,
selfish,
jahat or what ever lah..
tp hanya aku yg tau kenapa aku buat mcm ni..
dan yang penting
hanya Allah yg maha mengetahui
kenapa aku buat keputusan
ini.
Aku mmg sgt2 sedih
sgt2 sakit..
sgt2 kecewa..
dan
sgt2 terkilan
dgn apa yg jd pada perjalanan 'hidup' aku dan dia..

Tp aku tau,
keputusan yg aku buat tu adalah yg terbaik..
Aku tau, aku dah sakit kan byk hati...
Im so sorry..
Really sorry..
Aku pun sedih,
but
Aku tak mampu nk tunjuk kt sape2
perasaan aku skrg..
Biar la aku sorg je yg tau apa yg aku rs,
tak perlu sape2 tau kan..
Aku pun hampir tak mampu
nak faced semua ni,
tp kwn2 aku sgt2 memahami
keadaan aku skrg..
Aku harap sgt2 takkan ada soalan2 yg tak mampu aku jawab lagi
biar la aku tenang kan diri aku dulu,
sebelum korg semua nk tnya soalan2 cepumas...
plezz la.. bukan senang okeh nak faced semua nih..
Yang paling penting
aku bukan benci 'org tu'
aku terlalu syg kan 'org tu'
tp aku TAK BOLEH okeh..
jgn tanya kenapa 'tak blh'..
'org tu' pun dh tak nak tau kenapa 'tak blh'
'org tu' skrg juz nk tgk aku happy, coz 'org tu' akan happy bila aku happy jerk
utk 'org tu', i love u so much...
tlg la faham buat selama2 nya, kenapa i buat camni..
u tak salah apa2..
u sangat baik..
u teman terbaik i..
u org yg paling ambil berat ttg i hingga saat ni pun..
u still risau kalau i sakit,
still beli kan i ubat utk i,
still bekerja mcm biasa dgn i,
still senyum dkt i mcm dulu jgk,
walau i dh luka kan hati u..
so sorry, i tak de niat pun..
but i have too..
terpaksa luka kan hati u.. dan jg hati i sendiri...
satu je i nk minta....
plezz la, jgn benci i...
jg diri baik...
u're the best actly...

5 comments:

Nadya^Cumil said...

sedihnyeee... humpp

.. said...

jgn la sedih dik.. life must goes on..

Anonymous said...

be strong!!

.. said...

thank u:)

Miss Neddy said...

thanks a lot

WHO VIEW ME.....

get this widget here