WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Sunday, October 18, 2009

Kan best kalau esok cuti....

Emm kan ke best kalau esok aku still cuti..
Dah lama tak cuti lama2 ( selain cuti raya, seminggu)
Dah lama tak g holiday...
Dah lama tak tenang kan hati ni dgn xtvt kegemaran..
Dah lama tak hang out wif my close frens..
Gossip2.. chit chat... sesi meluahkan perasaan...
ermmm...
Dah lama gak aku tak g main futsal n bowling..
Dah lama tak g shopping...
Dah lama tak g facial...
Dah lama tak g hair treatment...
Dah lama tak blk dari ofis awal pastu g lepak2 ngn my frens or my sis..
dan yang paling penting skali,
Dah lama aku tak update blog mcm ni
and
'merayau' kt blog2 lain..
mybe member blog aku pun dh lupa
yang aku ni wujud...
huhuhuhuhu
so sad larr.
Ermmm
What's wrong wif my life ni ?????
Its totally change...
Serius,
Life aku dah byk berubah..
Nanti la, ada masa aku share k.
Byk sgt nk citer kt sini...
Status aku,
Kerja aku,
macam2 lagi...
okeh, now aku blh ckp aku dah 'BEBAS'.....
Ok, nt aku sambung kt Next entry...
Bye..

No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here