WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, October 21, 2009

Kurus nyaaa..

Hai all..



Nowdays kerja2 kt office tak la sebusy 2-3 bulan lepas..

Ahhhh!!! blh tarik nafas lega sikit...

Masa mula2 start program "train and place' kt Akademi ni,

rs mcm nak tercabut kaki tangan aku.

Kehulu kehilir, uruskan itu, urus kan ini...

meeting, gaduh sana, cakar sini..

uhhhh!!!

sgt2 penat.

Tp aku enjoy buat semua ni. :)

Puaaaasss sgt hati ni skrg, bila semua hasil

titik peluh, penat lelah

yang di usahakan selama ni semakin

nampak hasilnya..


Tapi satu perkara yang aku mmg tak sangka..

Berat aku semakin hari, semakin susut..

Oh, dulu masa berat 53kg...52kg...

sll berangan nk berat 45kg.

tp aku just berangan okeh, tak pernah berusaha or betul2 nak pun

berat 45kg tu...

Ermm bulan Disember thn lepas, berat aku turun sampai 50kg..

Lepas tu turun lagi bulan Janury tinggal 49kg - 48kg..

Ok la, mmg la aku happy sgt time tu..

Mmg dh puas hati sgt2 la time tu

Kiranya aku nk maintain jerk la kan....

Aku pun mkn mcm biasa la..

Tak kurang, tak lebih dari kebiasaan aku tu..

Bila tiba bulan Feb, aku tak perasan yg berat aku mkin susut.

Dah ada beberapa org tegur,

but aku igt diorg main2 jerk

Bila nephew aku tegur, baru aku betul2 sedar yg aku betul2 dh kurus..

Masa tu berat aku tinggal 45kg jerk..

But ok lagi la..

Tak risau sgt lagi larr kan..

Happy lagi time nih, coz saiz baju aku dh hampir sama dgn saiz baju

kakak aku yg kurus tu..

Tp time ni aku dh start paksa diri makan byk2..

Sebanyak yang blh la kan..

Tapi nak buat macam mana kan??

kalau dh terbiasa makan nasi separuh,

lepas tu paksa mkn byk

mana la boleh kan...

habis la semua mkanan tu keluar balik,

sampai kwn2 ckp aku ni aneroxia..

lepas mkn muntahkan blk..

padahal aku bukan aneroxia, aku ni terlebih makan,

paksa mkan sampai aku muntah..
ermm skrg nih, berat dh tinggal 41-42kg jerk..
sgt tak cantekkk...
Okeh, skrg aku mmg berusaha sgt utk naik kan sikit berat ni..
tp mcm aku perlukan bantuan Appeton jerk
coz semakin hari semakin ssh aku nk makan.. :)
Ok la, esok mau beli Appeton.......





No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here