WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Monday, September 8, 2008

Malam ni buka pose sesorang, aku beli juadah seawal 4.30pm berdekatan pasar ramadhan Masjid Jamek..So, bila tiba masa utk makan, lauk + nasi sudah sejuk..selera pun agak kurang untuk makan...apa pun, kena telan juga setakat yang mampu, coz petang esok pula baru aku akan menjamah makanan.. Tak sabar betul nk buka pose dgn family nanti...ermm tgh menghintung hari nak blk kg ni....kurang dari 2 minggu lagi aku akan blk kg..ermm tak sabar betul..dalam 11 hari lgi kot aku akan blk dgn anggerek, along aina n buah hati along..(al hafiz):D Hohoho.. blk kg...hehe...tak sabar nk dgr gossip2 dari anak2 buah kesayangan ku..along n adik..ermm tgk dri blog dorg, aku sure sgt dorg byk nk citer nih... dun worry my dear nieces..nt kita story2 k...
INGAT LAGI TAK KENANGAN RAYA TAHUN LEPAS(2007), NANTI KITA WAT LAGI HAVOC DARI LAST YEAR K...LUV U ALL LA..



da single in our family
along, ms anggerek, emi, abe faris, ms nadia n adik ct..
aku yg masih single
> Miss nedDy<

2 comments:

afdsmkad said...

mne ade 11 ari le..
kite balik 26hb..
ni bru 9hb..lam 17 ari g..
ahax.,,cam da x sabar bebenor nk blik

NedDy said...

hahaha..lupa lar.. igt blk awal lagi..mmg tak sabar tul nih..

WHO VIEW ME.....

get this widget here