WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Sunday, March 15, 2009

Kegilaan Neddy

Hurmm sekarang Neddy amat2 menggilai lagu Dan Sebenarnya by Yuna

Sebenarnya dah lama dgr lagu ni. Tapi mcm tak rasa nk share ngn u all.

1st time dengar lagu ni dulu, Neddy terus jatuh hati.. Neddy suke lagu/melody dia, lyric dia..
~tp lirik tu tak de kena mengena dgn kisah hidup neddy tau~


Lagu dia cathy gler. best sgt. Tiap kali dgr lagu ni dulu, neddy sll bayang kan penyanyi dia nih mcm rock or pakai gler2.. tp rupa2nya penyanyi dia YUNA ni bertudung mcm neddy gak. :) wink2..

Voice dia mmg best. Neddy mmg suka gler.. Lari dari voice2 yg sll Neddy dgr b4. mmg talented ar dia nih.

ok2. u all blh tgk u tube dia k, coz neddy malas nk download vid dia.

Ni neddy bagi lyric dia je ek. wink2


oh bulan
enggan melayan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku

oh







7 comments:

ijechan said...

lagu ni mmg best! btw, apakah lagu ni sedih or hepi2?

smlm tgk af, aishah nyanyi lagu ni siap gedik2 lagi. err. napa ije faham lagu ni cm sedih, sb dia bsama yg len~ erkk..

NedDy said...

erm lagu ni sedih actly. ntah dia tuh.. tak faham maksud kot. mmg la lagu ni rancak, tp maksud lagu ni sedih sangat2.

dedey said...

lagu dier yg lain2 pon best neddy..hehe..

fezaL Mohd said...

Yuna maen live pown besh
;)

nadia said...

Dedey : yup2 lagu2 lain YUNA pun best sgt2..bangga sgt dgn YUNA.

Fezal : betul tu fezal.. mmg best mcm dgr kt radio jerk suara dia tak berubah.

NEDDY :)

matahari said...

hmmm...tak pernah dengar lagik lagu ni...tp nak carik ar....nak dengar gak..ahakssss....

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

WHO VIEW ME.....

get this widget here