WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Saturday, October 6, 2012

New Gadget - GPS


GPS-PAPAGO

Memandangkan saya memang jenis susah nk hafal jalan disekitar Putrajaya & Shah Alam dan kebetulan pula skrg ni kena selalu ulang-alik KL-JB-Melaka, so my Mr Bos cadangkan utk saya beli GPS.. utk kemudahan. Mula2 saya nak beli GARMIN dan my Mr Bos suruh beli PAPAGO, bila saya survey dengan kawan2, ramai yang suggest beli PAPAGO....

Harga Asal PAPAGO ni RM488.00 tapi dapat diskaun, so saya dapat beli dgn harga RM450 sahaja (dpt aksesori & free gift lagi). Ni saya beli di Lowyat (4 okt 12). Saya beli size yg paling besar yg ada kt kedai tu.
Alhamdulillah..

So lepas ni My Ms WUN dah ada kwn dan tak perlu risau kena 'makan langsat' lagi.

Bila tgk PAPAGO - teringat kat my HERO no 1, my beloved Papa
PAPAGO vs MyPapa
Love both
Hehehe...

(^____^)



Hip..hip..Horreeeyyyy!!!!

No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here