WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Sunday, May 24, 2009

nescafe oh nescafe...

Skrang ni kt Serdang home. Kepala pusing2, Rasa nk pitam pun ada.. ERm ni gara2 minum nescafe tadi la nih.. Sekali lagi aku 'gatal' sangat nk minum nescafe. Dah tau alergik ngn minuman tu, mau gk telan.
Tadi b4 blik umah bukit serdang, aku g saloon jap. G wash my hair, ari tu time potong rambut tak sempat nk cuci skali.
Erm sampai kt Bukit serdang td dorg terkejut tgk my new hair..
Dorg ckp i nampak mcm masa i kecik2 dulu
hehehe
Apadah.. ada ke camtuh!!
Petang tadi panas sgt2 (mybe sbb nak ujan.)
sebab tu g beli nescafe,
lagi pun dh naik muak asyik minum milo ais jerk.
So skrg ni terpaksa la terima akibat nya.
Tahan jer la sakit kepala tuhhh.. sape suruh degil kan???
Erm skrg nih, skali lagi aku degil, dah tau sakit kepala
tak nak tido lak,
nak gak ketuk keyboard nih.. huhu..
Esok cuti, so malas nk tdo awal2..
Hope esok, bila bangun pagi dah tk rasa sakit kepala lagi dah..


Reminder for myself " Miss Neddy, please dont drink nescafe anymore okey!!!"

Chow!!!

No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here