WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Monday, May 25, 2009

EAT WITH LOVE


Theobroma Chocolate Lounge



Jumaat lepas b4 tgk wayang, Mr Khairul ajak minum kt Theobroma Chocolate Lounge dulu.
Kalau ikut hati ini, dah tak larat nak minum atau makan apa2 lagi, sebab sebelum ke Pavillion tu, ktorg dh singgah makan Nasi Lemak Antarabangsa kt Kg Baru. Tp disebabkan Mr Khairul beriya n dah mengidam sgt nk g minum kt situ, so i ikut la jugak. Sebenarnya i ni yang 'hantu' chocolate, tapi malam tu Mr Khairul yg naik hantu ngn chocolate tu.. Memula tu i ingatkan dia saje je nak usha2 Theobrama Chocolate Lounge tu, tp rupa2 nya dia betul2 nak makan kt situ. Erm tak pe la lagi pun dia yg nak belanja kan. Mr Khairul punya la syok menikmati chocolate yg best tu, sampai lupa nak take my pict. Hanya pict Mr Khairul sempat i amik. Huhu, kesian i tauu.... :(

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





My Mr Khairul

Mr Khairul pilih Princess of Iceland for me and Snow White Mocha for him




Princess of Iceland... yummy.. yummy..

8 comments:

suezensuzanna said...

owh..nmpk sungguh sedap:D

eyra NadzeyRa said...

w0oo...nk strawbery ch0colate...!!

asna cute said...

HUaaaa sedapp yea..
Sis kat mane nie ek??
sedappp wooo makan coklattt
nak g tryyy kat mane nie
huhuuhuh

atty's said...

neddy bila nak banjer ...kty nieh?

NedDy said...

suez: sangat2 sedap sebenarnya

eyra : bleh2 nt kita g makan sama2 k.

asna : kt pavillon dear, tp byk tempt lain lagi. kt ou pun ada. leh search kt tenet.

atty : blh2 , nt kita jumpe ngn bloger lain, g makan kt cni sama2 nak tak?

eyra NadzeyRa said...

0keh..akak blnje kn?kn?hee~~ (^_^)

the unknown said...

heh choc lover.
too much choc for my taste tho. :P

dedey said...

neddyyy!
sedap kan makan situu..
dd penah g ngan my boi..
sedappp sgt2222! (sbb dier lanjer kot..haha)

WHO VIEW ME.....

get this widget here