WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Tuesday, May 5, 2009

Sesaat bersama dia

Neddy amat2 sedih dgn news yg baru Neddy terima pg tadi.
My friend excident di Kota Kinabalu.

Kawan Neddy call bagitau my Friend Azrul Hisyam terlantar di hospital.
3 hari lepas dia bertolak ke KK menjalankan tugasnya sebagai architect,
dan 3 days b4 dia bertolak ke KK, dia ada call Neddy.
Katanya dia baru dapat gaji dan mau belanja Neddy dinner.
Tapi Neddy terpaksa tolak, coz ada urusan lain.

Dia 'merajuk' mungkin..
he sms me this "Nad, u sll buat Syam mcm ni.. Suka hampa kan Syam.
Syam tau
takkan dpt Nad lagi,
tp
Nad tetap kwn terbaik Syam sampai mati.
Syam
nak jumpa and nak tgk ur smile, ur eyes,
and just want to say good bye.. "


Kesal........ mungkin dh tak guna..
He's my good friend actly.
Dan Neddy tak ada niat nk hampa kan dia mcm tu..
Mungkin Neddy dh byk kali buat dia terasa, dan mungkin Neddy tak sedar.
Mungkin Neddy sedar, tp tak mampu nk buat apa2.

Mungkin dia tak faham keadaan Neddy.
Yes, we are friend, we're good friends one time ago.
And Yes, we can outing together, anytime and anywhere.
But, he must remember..
Masih ada batas2 yg perlu di jaga antara Neddy dgn dia.
So, he must understand that..
Bukan tak blh jumpa, tapi Neddy tau dia,
Neddy kenal dia, Neddy tau hati dia.
Dia sukakan Neddy tak sama seperti kwn2 Neddy yg lain suka kan Neddy.
Jadi, lagi baik usah ketemu kalau hanya akan membuat kan salah seorg dari kita terasa sakit dan disakiti.

Syam, u're still my good friend forever n ever.
Don't worry about that.

Neddy cuma mampu berdoa semoga my friend Azrul Hisyam cepat sembuh...
Jika ada silap, hanya maaf mampu di ucapkan.
Tak mampu untuk memuaskan hati setiap org.
Neddy hanya insan biasa.



No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here