WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Tuesday, February 24, 2009

TODAY >> 24 Feb 2009 >> 1300 >> Selasa

Rest kejap..

Penat nyer.....

Baru lepas kemas barang2 kt ofis nih.. byk gak aku kemas kan hari ni dari pukul 0945 hingga skrg 1300..non- stop...

Aku nk update blog kejap.. walaupun de keje lagi nk kena wat. Lg pun, skrg kan masa rehat.. Tak salah kan3x... ahaks..

Kepenatan sedikit terasa coz aku kemas sesorg.. Kalau kak ti ada sure best gler.. Kak ti kan kuat dan perkasa ehehe.. dah lama tak jumpa kak ti. Kalau kak ti ada mesti dia akan tolong aku kemas satu ofis aku yg besar nih, dgn senang hatinya. Dah la kt tempat aku nih byk file. Urmm.. Skrg tak blh nak cakap apa2 ar, kena la aku wat gak walaupun habis tgn & belakang aku sakit, coz angkat file & kotak berat tu sesorg..

Mr khairul juz dtg tengahari / ptg utk tlg aku kt cni.. Coz pagi nih dia kdia ada hal lain. TQ.


1 comment:

Zaidon said...

Salam Neddy.. moga sihat selalu saya doakan.. Tag dari Neddy insyaallah nanti saya jawab ya.. : )

WHO VIEW ME.....

get this widget here