WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Friday, February 20, 2009

Salam,

Hari ni tak tau nk wat entry apa... td tgh dok tgk2 pict, ternampak pict2 nih..
Ni pict time aku kt MOTOUR ( Ministry of Tourism). Time ni aku g amik brosure dan buku2 berkaitan tgn Tourism Malaysia. Aku pergi dengan Puan Barriyah aka Adik dan Ezreen aka Yeen aka Ezy...ehehehe... Sepatutnya aku kena pergi dgn adik aje, tp nasib baik gak la Yeen offer nk temankan ktorg. Kalau la ktorg jerk yg pergi amik benda alah tu, tak tau ar camne ktorg nk bawa kotak berat tu.. So, thanx ye Yeen. Wink..wink..



Miss Neddy with Miss Ezreen


With Barriyah aka Adik :D
Nampak tak envelope putih yg Barriyah pegang tu?
Erm itu Calendar 2009 yg pihak tourism berikan pada ktorg secara percuma.
Thanx to Tourism Malaysia.
Calendar tu agak cantik dan menarik jg.



Uppss oh yea.. Lupa lak nk kenal kan..
Erm actually, Barriyah ni adalah adik Mr Khairul dan
Yeen ni adalah cousin kesayangan Mr Khairul.
Mr Khairul anak sulung dari dua beradik,
dan Barriyah la satu2 nya adik beradik yg dia ada.
Sebab tu jg la ktorg panggil dia Adik. :)
Adik ni sebaya dgn my sis Melisa.
Jadi makna nya, bakal adik ipar gue lagi tua dari gue..
eheheh..
So kalau mmg jodoh aku ngn MR Khairul
aku ngn Adik kira dapat PAKEJ ar.
Nak tau nape???
Sebab...
Dia dpt 'kakak ipar' n 'adik' (sbb aku lagi muda dari dia)
dan aku dapat 'adik ipar' n 'kakak'.
Best tak ktorg??
Paling best, husband Adik adalah menantu lelaki tunggal
dan aku bakal menantu perempuan tunggal..
Tak payah gadoh2..:P ehehe...
Tp semua nya belum tau lagi kan...
Kalau mmg jodoh aku dgn Mr Khairul jd la macam ni..
Kalau tak de jodoh ngn Mr Khairul, takde la.. :)
Ahaks..
Semoga semuanya akan baik2 aja.
Doa kan yea..


Ok, ni pict aku dgn anak saudara Mr Khairul aka anak Barriyah.
Nama nya Syasya, umur 6 thn.
Hari ni (200209) Syasya tgh demam,
doakan moga dia cepat2 sihat oke...




With Love,

Neddy

4 comments:

~~ciklinn~~ said...

comellnyer ko dikk.... leh jadi modell tahun melawat malaysia tau...

NedDy said...

ehe..:) tQ2..
akak lagi comeii...

pradeep said...

Hi i am pradeep i read your article and it is really cool and awesome. Your Blog seem to be cool and has a Good theme too...This is my FIRST entry in having a blog I want to make new friends from all over the country and share my new experiences that i am going to have in my upcoming whole life.I think we can share everything and know more about each other….PLEASE HELP ME IN MAKING YOU AS MY FRIEND….hahaha… :lol:i have added your link kindly visit my blog and add my link.

Farah Aminuddin said...

slm kenal neddy :)

i thought yg komen kt my blog tu my friend, nickname dia nedy gk.hehe.

WHO VIEW ME.....

get this widget here