WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Monday, February 23, 2009

BERITA PENTING!!!!!

Haii...

BERITA PENTING

Hari ini, esok dan seterusnya sehingga next week adalah hari2 ku yg busy amat , coz mulai hari ini kami (aku & staff lain) udah mula packing barang2 utk pindah Office baru di Wangsa Maju.

Sebenarnya kami dh mula packing sikit2 last week.. Tp minggu ni dah tak boleh sikit2 lg dah, coz 1st March ni ktorg akan pindahkan semua barang2.

(1st march tu hari istimewa aku ngn Mr Khairul)

Hari ni hari yg agak memenatkan, coz pada sebelah pagi tu Pegawai PPL dtg untuk lawatan ke Office ktorg, so aku pergi ke office lebih awal daripada biasa ar. Pegawai tadi baik gler nama dia Encik Kassim bin Agam. Siap bahasakan diri dia 'uncle' lagi ngn aku. Ehehe, ramai tul uncle aku skrg nih.. Uhuks.. Lepas pegawai tu balik, baru la kami mula kan MISI kami (kemaskan barang2 ar apa lagi) Td aku pakai blazer ke ofis, so bayangkan la camne rupe aku bila kena kemas barang2 kt ofis tu.. Then bila time rest aku gtau Barriyah nk balik jap. Sbnrnya tujuan utama aku nk balik sbb nk g ambik box utk isi barang2 aku, tp dah alang2 aku balik tu, aku terus tukar pakaian lain yg lebih selesa.. Ehehe.. Nasib baik umah dekat ngn ofis. Ermm tp tak lama lagi, mmg takde harapan ar aku nk wat camtu lagi.. Coz klu dari Wangsa Maju nk ke Sentul tu takes time gak ar..

(semoga semuanya ok di tempat baru)

So, utk kwn2.. kakak2.. adik2 BLOGGER kesayangan ku ini, kalau neddy tak sempat 'bayar utang" tag ke, tak singgah blog u all ke, tak comment entry u all ke dalam 2 minggu ni, jgn kata Neddy sombong ek. Neddy busy sgt2. Nanti bila tahap kebizian Neddy tu dah kurang ckit, Neddy visit u all k..

** Utk Kak Lin (Warisku Minangwara) thanx tag neddy.. Uhuks.. nanti Neddy 'bayar' hutang tag tu k

** Utk sis asnacute, thanx coz dh 'bayar' hutang tag.. :)



Ok la, Salam Sayang utk semua. Ada masa nanti Neddy akan update blog tentang 'penghijrahan' ke office baru ni k.


With Love,
...NedDy
...


No comments:

WHO VIEW ME.....

get this widget here