WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Friday, February 27, 2009

CERITA NK



Hari ni 27 Feb 2009
Sepatutnya aku nak letak benda alah kt atas tu pada 01 March 2009
Tapi memandangkan aku teramatlah bz bermula esok, takut tak sempat nk update blog ni, so aku buat awal2.. tp takpe la, tinggal 2 hari lagi kan utk sampai ke date 010309 tu..

Apa pun, u all doakan yg baik2 aja utk hubungan kami k.

Utk Mr Khairul,
Hubungan ni tak terlalu lama, namun tak la terlalu sekejap
tp cukup utk kita kenali diri masing2..
Menangis dan ketawa bersama
~Walau pun masih byk yg kita belum tau bout each other..~
Apapun, perjalanan kita masih jauh, masih banyak onak duri akan kita lalui
Semoga kita terus tabah menghadapi dugaan2 mendatang..
Maafkan Dya jika sepanjang hubungan ni terjalin, Dya byk buat abg terluka..
~~Semoga CINTA itu milik kita selamanya...~~


5 comments:

ijechan said...

wahh! soo sweet! semoga bahagia selamanya!~

afdsmkad said...

yee..muge2 bahagia slalo...uncle....wherez my sushi??
cepat2 ye kawen..nnti bley i plak yg kawen..lalalalaa

zatul.hernani said...

ok2 darling.. abang maafkan darling ok.. epi2 always.. hihi ;p

:: semoga berbahagia.. ;)

aKu NaKaL said...

x)~ syukur kehadratNYA.. hehe amin..

ABC_tarik said...

Love can never grow old.
Locks may lose their brown and gold.
Cheeks may fade and hollow grow.
But the hearts that love will know,
never winter's frost and chill,
summer's warmth is in them still.

WHO VIEW ME.....

get this widget here