WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Saturday, February 21, 2009

Uh!!! aku di tag oleh my niece Along Aina

Sape nk tau rahsia...baca tag nih k.. caiyo'

Here are the rules
-List these rules on your blog.
-Share 7 facts about yourself on your blog.
-Tell 6 unspectacular quirks of yours.
-Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
-Link the person who tagged you.
-Leave a comment for each blogger.


7 even facts ’bout me :

♥ thn ni umur ku dah suku abad ( uits.. mude lagi upernyer)

♥ Aku ske makan eskrim coklat (sll beli kt 7E depan office)

♥ Aku ske makan pedas, tp skrg da tak blh mkn pedas2 sgt.. (nt kesakitan melanda)

♥ tak suka mkn panadol (bukan takut juz tak suke)

♥ tak blh nk telan mknan byk, sbb cepat kenyang. (klu leh mkn byk kan best..)

♥ amat suka warna black, pink n red

♥ seorg yg rabun dan tak ske pakai spec (nasib baik ada contact lense)


Tell 6 unspectacular quirks of yours\

Suke xtvt lasak (panjat gunung / racing > kalau blh la)

♥ Sejak kecil suka football.. GLory2 MU (suka amat, kalau leh men football lagi best)

♥ suka drawing + lefthanded (walaupun tak pndai sgt)

♥ skrg klu ada owg wat sakit ati aku, aku ske wat bodo jerk. Dulu mesti terus ngadu kt member or mr Khairul (da matured ar kira.. ahaks)

♥ tak suke org yg suke sebut " i'm give up" (tu helah nk lari dari prob or nk buat org lain lemah mcm dia)

♥ Suke kan lukisan, walaupun bagi org lain lukisan tu tak cantik, tp bagi aku, asal benda tu namanya lukisan ia ttp cantik.. sbb seni tu subjektif. (seni tu tak perlukan peraturan..seni bagi aku, luahan perasaan dari hati seseorg yg hanya mampu di luahkan pd hasil seni dia...)

7 mangsa tag seterusnya. Calon2 nya adalah:

♥ Zatul Hernani

♥Anna

♥ Asnacute

♥Zaidon

♥ Kak Lin

♥Atty

♥ sesape je yg nk jwb…


Huh! akhir nya hutang tag ku dgn my niece terbayar sudah...


6 comments:

ezzati said...

pandai melukis ke..tempek la satu kat cni :)

Anggerek said...
This comment has been removed by the author.
~~ciklinn~~ said...

huhhuhuhu dik best nyer "takleh telan makanan byk nanti cepat kenyang" adoiii akak ko ni kalau mkn mmg tak kenyang2... huhhuhuhuhuh haitss veri the jeles tgok bdn naddy yg langsing itu...

dikk ku sudah ada tag ni dulu...hahhahhaha kira aci tak kalau tak jawab yg ini.....hahhahahha

NedDy said...

Ezzati > ehehe..pandai pun tak, tp minat la gak drawing. :))

Kak Lin > Erm tua pasal kak, klu mkn byk ckit mesti muntah blk kak..adoiii tensen gler ase..

Ok la kak, kira aci arrr..uhuks.

atty's said...

k nanti kty buat ye..

haslina said...

hie Neddy ~ nak tanya..still nak kea brooch coklat kat blog akak tu?..saje tanya..hik hik..

WHO VIEW ME.....

get this widget here