WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Tuesday, December 2, 2008

aku yg frust........



Semalam aku beli maskara...
memandangkan maskara lama dh tinggal debu2 centa jerk,
so aku terpaksa beli yg baru
punya la lama maskara tu bertahan ngan aku..
Thanx to maybelline...
Maskara fav aku Volume Express Turbo Boost Maskara Maybelline
Semalam aku beli kt Guardian...time beli tu aku juz check harga jerk.
Harga asal RM 31.90 tp ada less so aku dpt beli ngn harga RM24.88...murah kan??
Punya la excited dpt beli maskara ni dgn harga murah, lupe nk check color...
Tup2 bila balik, nk try pakai, tgk kaler brown..
i dun likeeeeee!!!!!! huh!
gerammm jerk rasa...
kaler tu tak sesuai sgt ngn aku...
kening aku kan ke hitam, bila pakai brown, mcm tak sesuai...
i mean tak menyerlah la kan... biasanya, klu black kaler tu,
skali sapu pun, dh menyerlah kan mate ku nih...
frussttttt sgt... walaupun dpt beli ngn harga murah
(murah dari harga asal la)
tp its still my money...
Erm tp aku nk marah sape??
Marah diri sendiri la kan...
Nk tukar balik, dh tak boleh, coz aku dh buka pembalut plastik dia...
Dengan perasaan yg sgt la geram, sedih dan marah,
aku pakai gak la maskara tu dtg keje hari nih...
Ermm tp not bad la gak...blh larr..
Cuma aku kena bersabar la, coz hasil nya tak la
sebaguz bila aku pakai the black one..
Takpe la Miss Neddy, redha jer la,
pakai jer la maskara tu sampai habis...
Aku pun bukan nya kaya sgt nk beli lagi satu maskara Maybelline tu..
Tp for u all, aku mmg suggest sgt2 pakai la maskara Maybelline ni
mmg takkan mengecewakan korg..
Cuma pilih la kaler yg sesuai ngn u all k...
(tp i suggest black kaler)
Jgn jd cam Miss Neddy nih...wat frust diri sendiri jerk...
Klu pakai ni, tak payah nk kepit2 bulu mata tu g dh,
skali sapu je dh lentik..hehehe..
(pomot Maybelline sket)
ermm tp ni pengalaman aku la, tak tau la klu u all pakai camne lak..
coz org lain2.. Bulu mata neddy ni mmg dh panjang..cuma tak hitam pekat jerk...

Volume Express Turbo Boost Maskara Maybelline

"Maybe she's born with it. Maybe it's Maybelline"


6 comments:

ezzati said...

suka maybelline jugak.. :)

Fareenz said...

bulu mata saya berat dan panjang..kena ketip, kena sapu maskara...

T_T

Faisal Admar said...

Haha macam mana le boleh tersilap beli color brown? Tu la, excited sangat :P

Aina@Azila said...

Campur dengan pencelup hitam boleh tak ...* inosen tak pernah pakai maskara

kak ila said...

hai.pertama kalinya kak ila sampai di sini. anyway, cover blog adik kat luar tu comel sangat. tak puas2kak ila menenungnya.
p/s terima kasih sudi ke salam kenal salam sayang...

NedDy said...

Ezzati : neddy ske sume product maybellne..


Fareenz : :) hehe..sure cantik bulu mate farah kan..


Faisal : Itu la faizal, excited sgt time tu samapai tak check pun kaler..



Aina@Azila : Ala kak, abes la bulu mate neddy klu campur ngn pencelup hitam...hehe..



Kak Ila : Tq kak ila, hehe.. nt jenguk2 la lagi k..salam kenal & salam sayang...

WHO VIEW ME.....

get this widget here