WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Wednesday, December 10, 2008

Wah! cuti lagi...Cuti Kerrr???

Ermm semalam, bgn awal lagi coz kami ( me, sis n nieces) kena blk rumah i, coz i keja... Erm punya la eksited i bersiap nk g keje.. sampai umah jerk cepat2 jemur kain, makeup2..then pergi keje...Semangat nk g keje tu Tuhan jerk yg tau..klu ikut hati ni malas gler nk g keje, tp sebab sume org cuti, then aku mmg tak amik cuti, terpaksa la gak wat2 semangat.. Lagi pun, semalam i pakai shoe baru.. Mybe sebab tu gak la i semangat nk g keje...

*hahaha*

Sampai jerk kt pintu ofis, i dapat call dari my bos... "Dya ok ker? Hari ni tak payah keje la Dya, esok je la masuk ofis.." Aku "Ermm kira cuti la ari ni ek ?"My bos "Iyela, tak payah keje la..lagi pun tak de meeting hari ni kan?? " Aku "Ok, Dya blk la". Grrrrggg...gerammm nyerr..Klu tau, tak payah la ktorg bgn awal gler, tak payah la aku iron baju, tak payah la aku kalut make up td, tak payah la ktorg rushing blk Sentul...huh! tuhan jerk tau camne aku geram glerrr smlm...

*ggrrrr*

Urmm tp takpe la, aku nk geram kt sape kan? aku g la kt LRT nk blk.. Tetiba bos msg, "Salam, dya kena pergi KWSP la, Ibu ada appointmnt ngn pegawai kt sana hari ni, blh tolong gantikan tak?"

*ggrrrrr*
Baru je nk berangan cuti td.. Erm ok la, aku pergi... Tp b4 tu aku blk rumah, tukar baju dulu... Lepas tu baru g KWSP. Time tu dh kul 1pm. Sume cuti, then aku kena tunggu dorg msuk kul 2pm. Hampeh tol, tp salah aku gak, lupe time lunch..
Lepas jumpa pegawai tu aku jumpe ngn member2 kt Kolej dulu. Lepak ngn dorg sampai malam, coz malam tu ktorg g 'serang' umah Puan Aida (my fren) dia wat birthday anak dia.. Borak2, sampai tak ingat dunia.. Ermm thanx Aida, best gler rendang Aida..cayaaang Aida tau..

5 comments:

makingahero said...

HAVE A GREAT DAY BYE DEAR

Anonymous said...

Ned, baby tu comel mcm u..

NedDy said...

anand>> thanx anand..:)

asna cute said...

so ari nie cuti ke? iky selangor? asna keje tp bagus xbyk keje kih kih kih ;p

NedDy said...

Asna.> arini keje, nanti CNY baru neddy amik cuti panjang..hehe horrayy..

WHO VIEW ME.....

get this widget here